Povezane vesti

Poznati glumac otkrio da živi kao beskućnik i zatražio pomoć: "Borim se sa psihom"

Poznati glumac otkrio da živi kao beskućnik i zatražio pomoć: "Borim se sa psihom"

B92 pre 28 dana
Britanski glumac Džek Vel, koji je glumio pored Toma Hidlstona u seriji "Loki", otkrio je da je trenutno beskućnik uputivši apel za pomoć. Sedamnaestogodišnji glumac otkrio je na TikTok-u da živi u prikolici u Londonu i podelio je sa javnošću šta… »
"Ja sam beskućnik": Potresna ispovest maloletnog glumca, igrao u Marvelovoj hit seriji, a živi u jezivim uslovima

"Ja sam beskućnik": Potresna ispovest maloletnog glumca, igrao u Marvelovoj hit seriji, a živi u jezivim uslovima

Mondo pre 29 dana
Džek Vil, jedan od glumaca iz hit serije "Loki", objavio potresan video. Glumac Džek Vil, koji je igrao uz Toma Hidlstona u hit seriji "Loki", otkrio je na društvenoj mreži Tiktok da je beskućnik. Džek je u potresnoj ispovesti otkrio kako je… »
Džek Vil, mladi glumac iz serije „Loki“, sada je beskućnik: Nemam gde da odem i treba mi pomoć

Džek Vil, mladi glumac iz serije „Loki“, sada je beskućnik: Nemam gde da odem i treba mi pomoć

Danas pre 30 dana
Džek Vil, 17-godišnji glumac koji se pojavio u prvoj sezoni serije Loki kao dečja verzija naslovnog lika, objavio je nekoliko snimaka u kojima je objasnio da je trenutno beskućnik. „Zdravo, ja sam poznati glumac, imam 17 godina i beskućnik sam“… »

Vesti dana »