Povezane vesti
Uveli vozačku dozvolu za supersportske automobile, već pišu prve kazne
B92 05.12.2024
Nakon intenzivne medijske kampanje, novi zakon koji zahteva posebnu klasu vozačke dozvole za određena vozila stupio je na snagu u Južnoj Australiji 1. decembra. Vozači "vozila ultra visokih performansi" (UHPV) sada moraju da imaju ovu posebnu dozvolu ako… »
Nova pravila za vožnju superautomobila izazivaju pažnju širom sveta
Telegraf 05.12.2024
Preporučujemo. Od 1. decembra u Južnoj Australiji uvedena su nova pravila koja zahtevaju posebnu vozačku dozvolu za upravljanje automobilima visokih performansi. Ova dozvola, označena kao kategorija "U", obavezna je za vozila koja imaju odnos snage i… »
U Južnoj Australiji vozači superautomobila od sada moraju da imaju posebnu dozvolu
Auto blog 05.12.2024
Foto: South Australia Police / Facebook Od 1. decembra u australijskoj saveznoj državi Južnoj Australiji vozači posebno snažnih automobila moraju da imaju posebnu vozačku dozvolu kategorije "U", što je oznaka za "ultra high-powered vehicles". Ova dozvola… »
Vesti dana »

''Vidimo se na sudu'' Sita Ahmić posle finala Elite zapretila produkciji, voditelji skočili kao opareni (video)
Alo pre 12 minutajoš 37 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Odlučen pobednike Elite 8: Napeto pred sam kraj za nagradu od 100.000 evra, evo ko je izdominirao
Mondo pre 22 minutajoš 8 povezanih

Danas nas očekuje toplo vreme, a ove delove zemlje pogodiće kiša Od sutra stiže vrućina kakvu ne pamtimo
Alo pre 1 satjoš 6 povezanih

Uživo Rusiji predloženi novi pregovori, Moskva poručila: Odavno smo spremni
Alo pre 12 minutajoš 7 povezanih