Povezane vesti
Šapić u obilasku važne deonice: Očekujemo da radovi na proširenju Bulevara Zorana Đinđića budu završeni do kraja…
Mondo 05.12.2024
Gradonačelnik Aleksandar Šapić obišao je danas radove na proširenju Bulevara Zorana Đinđića i tom prilikom istakao da bi trebalo da ova izuzetno važna deonica od skoro šest kilometara bude završena do kraja godine. On je naglasio da radovi do… »
Šapić: Nemam informacije o tome da je pomeren rok za izgradnju beogradskog metroa
NIN 05.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da nema informaciju da je rok za završetak radova prve linije metroa pomeren na 2030. godinu. Šapić je rekao novinarima da tu informaciju zvanično nema, i da bi na to pitanje mogao da… »
Šapić: Nemam informacije o tome da je pomeren rok za izgradnju beogradskog metroa
Novi magazin 05.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da nema informaciju da je rok za završetak radova prve linije metroa pomeren na 2030. godinu. Šapić je rekao novinarima da tu informaciju zvanično nema, i da bi na to pitanje mogao da… »
Šapić ne zna za odlaganje izgradnje metroa: „Pitajte Malog čim ga vidite“
N1 Info 05.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da nije upoznat sa informacijom da se početak gradnje metroa odlaže za 2030. godinu i da za sve treba pitati ministra finansija Sinišu Malog, "koji taj posao vodi". „Ne znam da li ima… »
Šapić: “Za metro pitajte ministra Malog”
Insajder 05.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da nije upoznat sa informacijom da se početak gradnje metroa odlaže za 2030. godinu i da za sve treba pitati ministra finansija Sinišu Malog, "koji taj posao vodi". “Ne znam da li ima… »
Šapić: Pitajte Malog o metrou, on taj posao vodi
Danas 05.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da nije upoznat sa informacijom da se početak gradnje metroa odlaže za 2030. godinu i da za sve treba pitati ministra finansija Sinišu Malog, „koji taj posao vodi“. „Ne znam da li ima… »
Vesti dana »
Vučić najavio razgovore sa Savezom vojvođanskih Mađara o deklaraciji „Vojvodina u Srbiji“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Crveni tepih za novosadske studente: Ustav Srbije kao štafeta u Beogradu
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Vučić o blokadama: Nanose štetu građanima i razaraju ekonomiju, ali studenti nisu budale
Danas pre 7 satijoš 1 povezana