Повезане вести
Зеленски је понизио Путина у Курску: Сад би се све могло да се претвори у катастрофу
Телеграф 05.12.2024
Препоручујемо. Руске снаге све снажније продиру у Курск, регију чији је део муњевитом и успешном акцијом заузела Украјина почетком августа. Првобитно слављен удар Украјине сад се све више доживљава као потез који није оправдао… »
Зеленском се све обија о главу! Једним потезом је понизио Путина, али освета је брутална: Украјини прети највећи пораз
Блиц 05.12.2024
Руске снаге све снажније продиру у Курск, регију чији је део муњевитом и успешном акцијом заузела Украјина почетком августа. Овај удар Украјине сад се све више доживљава као потез који није оправдао очекивања, те се његове… »
Вести дана »
(БЛОГ) Јаћимовић и његов син штрајкују глађу: "Изгубио сам вољу за животом кад сам видео колико су децу испребијали"
Н1 Инфо пре 57 минутајош 48 повезаних
Одређен притвор Миши Бачулову Виши суд у Београду донео нову одлуку на предлог Тужилаштва
Дневник пре 37 минутајош 25 повезаних
Метеоролог открио колико ће трајати захлађење и када да очекујемо први снег у Београду
Правда пре 1 сатјош 61 повезана
Гледали су својим очима како гори симбол Загреба! Очевидац испричао хорор сцену: Чуо сам удар грома и видео да гори све
Ало пре 2 сатајош 60 повезаних