Povezane vesti
DŽEF BEZOS POZDRAVIO POVRATAK TRAMPA U BELU KUĆU: "Ovaj put sam zapravo optimista. Ako mogu da pomognem u tome, pomoći ću…
Kurir pre 17 dana
Osnivač "Amazona" Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Džef Bezos pozdravio povratak Donalda Trampa u Belu kuću: "Ovaj put sam zapravo optimista"
Blic pre 17 dana
Osnivač "Amazona" Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Osnivač Amazona Džef Bezos sa optimizmom dočekuje povratak Trampa u Belu kuću
NIN pre 17 dana
Osnivač Amazona Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Osnivač Amazona Džef Bezos nestrpljivo očekuje povratak Trampa u Belu kuću: "Imamo previše propisa u zemlji"
Telegraf pre 17 dana
Osnivač Amazona Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. - Ovaj put sam zapravo veoma… »
Vesti dana »
Koncert Aleksandre Prijović: Pevačicin otac i maćeha doveli njenog sina, sa njima majka Filipa Živojinovića -Zorica: Dok Borka puca od ponosa
Blic pre 18 minutajoš 17 povezanih
Krenulo da veje u Srbiji! Očekuje se čak 30 centimetara snega, evo koji delovi zemlje su prvi na udaru
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Strašna nesreća u Paraćinu uzela jedan život, povređeno troje Auto posle silovitog sudara prepolovljen završio u izlogu, delovi rasuti svud po putu (video)
Kurir pre 18 minutajoš 12 povezanih
Na protestu na Slaviji bilo oko 100.000 ljudi - tri puta više od procene MUP-a
Radio 021 pre 2 satajoš 7 povezanih