Povezane vesti
DŽEF BEZOS POZDRAVIO POVRATAK TRAMPA U BELU KUĆU: "Ovaj put sam zapravo optimista. Ako mogu da pomognem u tome, pomoći ću mu"…
Kurir 05.12.2024
Osnivač "Amazona" Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Džef Bezos pozdravio povratak Donalda Trampa u Belu kuću: "Ovaj put sam zapravo optimista"
Blic 05.12.2024
Osnivač "Amazona" Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Osnivač Amazona Džef Bezos sa optimizmom dočekuje povratak Trampa u Belu kuću
NIN 05.12.2024
Osnivač Amazona Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Osnivač Amazona Džef Bezos nestrpljivo očekuje povratak Trampa u Belu kuću: "Imamo previše propisa u zemlji"
Telegraf 05.12.2024
Osnivač Amazona Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. - Ovaj put sam zapravo veoma… »
Vesti dana »

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje druge ekipe
Sportski žurnal pre 24 minutajoš 30 povezanih

Drama iznad Smolenska - FSB oborio ukrajinski dron kod nuklearke; evropski lideri sutra u Beloj kući sa Zelenskim i Trampom
RTS pre 39 minutajoš 171 povezana

"Smeće koje je ostalo juče, večeras iznosimo do kraja": Novosađani se ponovo okupljaju kod Rektorata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 12 povezanih