Povezane vesti
DŽEF BEZOS POZDRAVIO POVRATAK TRAMPA U BELU KUĆU: "Ovaj put sam zapravo optimista. Ako mogu da pomognem u tome, pomoći ću…
Kurir 05.12.2024
Osnivač "Amazona" Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Džef Bezos pozdravio povratak Donalda Trampa u Belu kuću: "Ovaj put sam zapravo optimista"
Blic 05.12.2024
Osnivač "Amazona" Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Osnivač Amazona Džef Bezos sa optimizmom dočekuje povratak Trampa u Belu kuću
NIN 05.12.2024
Osnivač Amazona Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Osnivač Amazona Džef Bezos nestrpljivo očekuje povratak Trampa u Belu kuću: "Imamo previše propisa u zemlji"
Telegraf 05.12.2024
Osnivač Amazona Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. - Ovaj put sam zapravo veoma… »
Vesti dana »

Direktor BIA tvrdio da niko nije video zvučni top na protestu, a onda je „dobio“ i slike i snimke i demonstraciju
N1 Info pre 31 minutajoš 32 povezane

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 6 satijoš 14 povezanih