Povezane vesti
DŽEF BEZOS POZDRAVIO POVRATAK TRAMPA U BELU KUĆU: "Ovaj put sam zapravo optimista. Ako mogu da pomognem u tome, pomoći ću mu"…
Kurir 05.12.2024
Osnivač "Amazona" Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Džef Bezos pozdravio povratak Donalda Trampa u Belu kuću: "Ovaj put sam zapravo optimista"
Blic 05.12.2024
Osnivač "Amazona" Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Osnivač Amazona Džef Bezos sa optimizmom dočekuje povratak Trampa u Belu kuću
NIN 05.12.2024
Osnivač Amazona Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Osnivač Amazona Džef Bezos nestrpljivo očekuje povratak Trampa u Belu kuću: "Imamo previše propisa u zemlji"
Telegraf 05.12.2024
Osnivač Amazona Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. - Ovaj put sam zapravo veoma… »
Vesti dana »
Obavezan vojni rok u Srbiji kreće ove godine Trajaće 75 dana, najava stigla od predsednika Vučića
Dnevnik pre 7 minutajoš 24 povezane
Usvojena rezolucija UN o Černobilju, Vašington stao uz Rusiju: Menja se ime nuklearke, međunarodne mere u fokusu
Večernje novosti pre 32 minutajoš 23 povezane
Prevrnuo se čamac na Savi kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj: Ima stradalih, više osoba spaseno
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih