Povezane vesti

DŽEF BEZOS POZDRAVIO POVRATAK TRAMPA U BELU KUĆU: "Ovaj put sam zapravo optimista. Ako mogu da pomognem u tome, pomoći ću…

DŽEF BEZOS POZDRAVIO POVRATAK TRAMPA U BELU KUĆU: "Ovaj put sam zapravo optimista. Ako mogu da pomognem u tome, pomoći ću…

Kurir pre 17 dana
Osnivač "Amazona" Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Džef Bezos pozdravio povratak Donalda Trampa u Belu kuću: "Ovaj put sam zapravo optimista"

Džef Bezos pozdravio povratak Donalda Trampa u Belu kuću: "Ovaj put sam zapravo optimista"

Blic pre 17 dana
Osnivač "Amazona" Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Osnivač Amazona Džef Bezos sa optimizmom dočekuje povratak Trampa u Belu kuću

Osnivač Amazona Džef Bezos sa optimizmom dočekuje povratak Trampa u Belu kuću

NIN pre 17 dana
Osnivač Amazona Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. "Ovaj put sam zapravo veoma… »
Osnivač Amazona Džef Bezos nestrpljivo očekuje povratak Trampa u Belu kuću: "Imamo previše propisa u zemlji"

Osnivač Amazona Džef Bezos nestrpljivo očekuje povratak Trampa u Belu kuću: "Imamo previše propisa u zemlji"

Telegraf pre 17 dana
Osnivač Amazona Džef Bezos izjavio je da je optimista po pitanju drugog mandata novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i smatra da bi on mogao da doprinese smanjenju regulative u zemlji. - Ovaj put sam zapravo veoma… »

Vesti dana »