Povezane vesti

Vučić: Studenti da se ne tuku oko novca za moje rušenje

Vučić: Studenti da se ne tuku oko novca za moje rušenje

RTS pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na novinarska pitanja, komentarisao protest studenata i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se mladi žučno raspravljaju i tuku zbog, kako kaže, para za rušenje vlasti… »
Predsednik Vučić pozvao mlade da rade za svoju zemlju: Nemojte se tući oko tih para za moje rušenje, obezbedićemo da…

Predsednik Vučić pozvao mlade da rade za svoju zemlju: Nemojte se tući oko tih para za moje rušenje, obezbedićemo da…

Kurir pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu i pozvao "one devojke i momke koji se tuku oko para za njegovo rušenje da dođu da rade za svoju zemlju i zarade više para na pošten način". Vučić je rekao da će na taj način oni… »
Lutovac: Vučić projektuje na mlade sve što on sam i ljudi oko njega jesu

Lutovac: Vučić projektuje na mlade sve što on sam i ljudi oko njega jesu

Novi magazin pre 5 dana
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac ocenio je da je sramotna današnja izjava predsednika Srbije Aleksandar Vučić koji je iz Švajcarske pozvao mlade da se "ne svađaju i tuku oko novca zarad rušenja vlasti". Lutovac je za agenciju Beta ocenio… »
Vučić pozvao mlade da rade za svoju zemlju: "Ne tucite se oko para za moje rušenje" (video)

Vučić pozvao mlade da rade za svoju zemlju: "Ne tucite se oko para za moje rušenje" (video)

Blic pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu i pozvao "one devojke i momke koji se tuku oko para za njegovo rušenje da dođu da rade za svoju zemlju i zarade više para na pošten način". Kako je naglasio, tako će zaraditi… »
Otvoreno pismo Omladine Srbija centra predsedniku Aleksandru Vučiću

Beta pre 5 dana
Omladina stranke Srbija centra (SRCE) ocenila je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozivom mladima "da se ne svađaju i tuku oko novca zarad rušenja vlasti" ponizio sve one koji, kako su naveli, ne pristaju da žive po njegovim moralnim… »
Stefanović: Vučić uvredio sve mlade izjavom da se bune zbog para

Nova pre 5 dana
: Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uvredio sve mlade i slobodomisleće ljude, učenike i đake, tvrdeći da se bune i traže odgovornost za tragediju u Novom Sadu zbog… »

Novi magazin pre 5 dana
Omladina stranke Srbija centra (SRCE) ocenila je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozivom mladima "da se ne svađaju i tuku oko novca zarad rušenja vlasti" ponizio sve one koji, kako su naveli, ne pristaju da žive po njegovim moralnim… »
Vučić optužio mlade da protestuju zbog novca

Vučić optužio mlade da protestuju zbog novca

Nova pre 5 dana
: Dok studenti u više gradova Srbije zastaju u znak poštovanja prema žrtvama tragedije u Novom Sadu, a onda i protestuju i blokiraju svoje fakultete, tražeći da se odgovorni za pad nadstrešnice procesuiraju, a učesnici protesta oslobode, predsednik… »
Borko Stefanović: Vučić je uvredio studente i sve mlade izjavom da se bune zbog para

Borko Stefanović: Vučić je uvredio studente i sve mlade izjavom da se bune zbog para

Danas pre 5 dana
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uvredio sve mlade i slobodomisleće ljude, učenike i đake, tvrdeći da se bune i traže odgovornost za tragediju u Novom… »

N1 Info pre 5 dana
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uvredio sve mlade i slobodomisleće ljude, učenike i đake, tvrdeći da se bune i traže odgovornost za tragediju u Novom Sadu zbog para… »
Oglasio se Vučić iz Švajcarske o blokadama: Nema razloga za brigu

Oglasio se Vučić iz Švajcarske o blokadama: Nema razloga za brigu

Danas pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas iz Švajcarske da narod u Srbiji nema razloga za brigu zbog blokada, koje vidi kao izraz nemoći političkih neistomišljenika. Nema potrebe da se neki mladi ljudi svađaju i tuku oko novca zarad… »
Vučić: Mladi da se ne tuku oko novca za rušenje vlasti

Vučić: Mladi da se ne tuku oko novca za rušenje vlasti

N1 Info pre 5 dana
Dok studenti u više gradova Srbije zastaju u znak poštovanja prema žrtvama tragedije u Novom Sadu, a onda i protestuju i blokiraju svoje fakultete, tražeći da se odgovorni za pad nadstrešnice procesuiraju, a učesnici protesta oslobode, predsednik… »
Vučić: Pozivam sve koji bi da ruše vlast da zajednički radimo na pripremi Ekspa

Vučić: Pozivam sve koji bi da ruše vlast da zajednički radimo na pripremi Ekspa

Euronews pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas sve koji bi, kako je rekao, da ruše vlast, tuku se zbog novca predviđenog za rušenje vlasti, da se pridruže u borbi za Srbiju i da se zajednički radi na pripremi izložbe Ekspo 2027. "Ovde u… »
"Ne sekirajte se zbog blokada, one su izraz nemoći": Vučić: Pozivam sve koji bi da ruše vlast da zajednički radimo na…

"Ne sekirajte se zbog blokada, one su izraz nemoći": Vučić: Pozivam sve koji bi da ruše vlast da zajednički radimo na…

Blic pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas sve koji bi, kako je rekao, da ruše vlast, tuku se zbog novca predviđenog za rušenje vlasti, da se pridruže u borbi za Srbiju i da se zajednički radi na pripremi izložbe Ekspo 2027. - Ovde u… »
Vučić: Mladi da se ne tuku oko novca zarad rušenja vlasti, imaće priliku krajem 2026. ili u 2027.

Vučić: Mladi da se ne tuku oko novca zarad rušenja vlasti, imaće priliku krajem 2026. ili u 2027.

Novi magazin pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas mlade ljude u zemlji da se "ne svađaju i tuku oko novca zarad rušenja vlasti", navodeći da će "priliku za to" imati krajem 2026. ili u 2027. godini. U objavi na društvenoj mreži Instagram, rekao… »
Važna poruka Vučića svima koji bi da ruše vlast: Pozivam ih da nam se pridruže u borbi za Srbiju i da zajedno radimo na…

Važna poruka Vučića svima koji bi da ruše vlast: Pozivam ih da nam se pridruže u borbi za Srbiju i da zajedno radimo na…

Kurir pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se video-porukom iz Švajcarske. Najavio je da Švajcarska učestvuje na EXPO 2027, a potom je poslao poruku svima koji bi da ruše vlast. "Dragi narode ovde u Švajcarskoj, u Bernu, dobio sam informaciju da… »

Vesti dana »