Povezane vesti

Buknuo sukob u tužilačkoj organizaciji: Šta se dešava na relaciji tužilac Stefanović – Zagorka Dolovac

Buknuo sukob u tužilačkoj organizaciji: Šta se dešava na relaciji tužilac Stefanović – Zagorka Dolovac

N1 Info pre 5 dana
U senci slučaja "Nadstrešnica" buknuo je sukob u jednoj od najvažnijih i najmoćnijih državnih struktura - u tužilačkoj organizaciji. Dvoje istaknutih tužilaca za N1 kažu da su ambicije i aspiracije glavnog tužioca u Beogradu Nenada Stefanovića… »
"Ne čujem se ja baš često sa Zagom": Vučić o tvrdnjama Marinike Tepić: Niti mogu da smenjujem Zagorku Dolovac niti mi je…

"Ne čujem se ja baš često sa Zagom": Vučić o tvrdnjama Marinike Tepić: Niti mogu da smenjujem Zagorku Dolovac niti mi je…

Blic pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da smena republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac nije u nadležnosti predsednika države i da mu nije pala na pamet smena Dolovac, kako navode pojedinci iz opozicije. - Meni se Zagorka Dolovac ne… »
Vučić: Niti je smena Dolovac odluka predsednika, niti mi je nešto slično palo na pamet

Vučić: Niti je smena Dolovac odluka predsednika, niti mi je nešto slično palo na pamet

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da smena republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac nije u nadležnosti predsednika države i da mu nije pala na pamet smena Dolovac, kako navode iz opozicije. "Niti mogu da je… »
Vučić: Nije mi palo na pamet da smenim Zagorku Dolovac, ne čujemo se baš često

Vučić: Nije mi palo na pamet da smenim Zagorku Dolovac, ne čujemo se baš često

Danas pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu „nije palo na pamet“ da smeni vrhovnu javnu tužiteljku Zagorku Dolovac. „Ne čujemo se baš često, ne znam ni kojim povodom bih se čuo s njom. Da planiram njenu smenu, niti mogu da je… »
Vučić: Nije mi palo na pamet da smenim Zagorku Dolovac

Vučić: Nije mi palo na pamet da smenim Zagorku Dolovac

Novi magazin pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu "nije palo na pamet" da smeni vrhovnu javnu tužiteljku Zagorku Dolovac. "Ne čujemo se baš često, ne znam ni kojim povodom bih se čuo s njom. Da planiram njenu smenu, niti mogu da je… »
Tepić: Vučiću, da li vam se to Dolovac otrgla, pa joj zato spremate smenu

Tepić: Vučiću, da li vam se to Dolovac otrgla, pa joj zato spremate smenu

N1 Info pre 5 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić upitala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li im se "to otrgla (republička javna tužiteljka) Zagorka Dolovac, pa zato ovaj 'tužilački rat'", kao i da li zato sprema njenu smenu. „Da… »
Tepić pita Vučića: Da li vam se otrgla Zagorka Dolovac pa zato spremate njenu smenu?

Tepić pita Vučića: Da li vam se otrgla Zagorka Dolovac pa zato spremate njenu smenu?

Danas pre 5 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je upitala Vučića da li im se otrgla Zagorka Dolovac, pa zbog toga spremaju njenu smenu. „Jel vam se to otrgla Zagorka Dolovac, pa zato ovaj ‘tužilački rat’ @avucic? Da li je tačno da vam… »

Vesti dana »