Повезане вести
Букнуо сукоб у тужилачкој организацији: Шта се дешава на релацији тужилац Стефановић – Загорка Доловац
Н1 Инфо 05.12.2024
У сенци случаја "Надстрешница" букнуо је сукоб у једној од најважнијих и најмоћнијих државних структура - у тужилачкој организацији. Двоје истакнутих тужилаца за Н1 кажу да су амбиције и аспирације главног тужиоца у Београду… »
"Не чујем се ја баш често са Загом": Вучић о тврдњама Маринике Тепић: Нити могу да смењујем Загорку Доловац нити ми је нешто…
Блиц 05.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да смена републичке јавне тужитељке Загорке Доловац није у надлежности председника државе и да му није пала на памет смена Доловац, како наводе појединци из опозиције. - Мени… »
Вучић: Нити је смена Доловац одлука председника, нити ми је нешто слично пало на памет
Телеграф 05.12.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да смена републичке јавне тужитељке Загорке Доловац није у надлежности председника државе и да му није пала на памет смена Доловац, како наводе из опозиције… »
Вучић: Није ми пало на памет да сменим Загорку Доловац, не чујемо се баш често
Данас 05.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му „није пало на памет“ да смени врховну јавну тужитељку Загорку Доловац. „Не чујемо се баш често, не знам ни којим поводом бих се чуо с њом. Да планирам њену смену, нити… »
Вучић: Није ми пало на памет да сменим Загорку Доловац
Нови магазин 05.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му "није пало на памет" да смени врховну јавну тужитељку Загорку Доловац. "Не чујемо се баш често, не знам ни којим поводом бих се чуо с њом. Да планирам њену смену, нити… »
Тепић: Вучићу, да ли вам се то Доловац отргла, па јој зато спремате смену
Н1 Инфо 05.12.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић упитала је председника Србије Александра Вучића да ли им се "то отргла (републичка јавна тужитељка) Загорка Доловац, па зато овај 'тужилачки рат'", као и да ли зато спрема… »
Тепић пита Вучића: Да ли вам се отргла Загорка Доловац па зато спремате њену смену?
Данас 05.12.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић је упитала Вучића да ли им се отргла Загорка Доловац, па због тога спремају њену смену. „Јел вам се то отргла Загорка Доловац, па зато овај ‘тужилачки рат’ @авуциц? Да ли је… »
Вести дана »

Трамп на вечери са Нетањахуом: Хамас спреман да прихвати прекид ватре у Појасу Газе
Бета пре 23 минутајош 23 повезане

Ђоковић послао поруку ”братку” Димитрову после повреде и повлачења са Вимблдона
Дневник пре 18 минутајош 21 повезана

Два кишна таласа стижу у Србију: Обилније падавине очекују ове делове, могуће и грмљавинске непогоде!
Телеграф пре 22 минутајош 14 повезаних