Povezane vesti
“Posetio sam grad živih zombija”: Jezivi prizori snimljeni na američkim ulicama
City magazine 05.12.2024
„Verovatno najbizarnija i najkontroverznija stvar koju sam video u životu bila je upravo ovde, u Kensingtonu, predgrađu Filadelfije, glavnom gradu savezne države Pensilvanije“, počinje svoj putopis o gradu živih zombija u Americi, pisac Roberta Dacešin… »
„Posetio sam grad živih zombija i ovo su najjeziviji prizori koje sam video u životu na američkim ulicama“
Nova 05.12.2024
: "Narkotik koja se ovde koristi je fentanil, 50 puta jači od heroina i namenjen za smirivanje velikih životinja poput konja. Zbog toga ljudi imaju karakterističan povijen položaj tela kada uzmu dozu, jer droga preuzima kontrolu nad njihovim mišićima"… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 23 minutajoš 3 povezane

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana