Повезане вести
Имао 10 промила алкохола у крви, 7 дана га испирали: Овако изгледа Србин који би по свему требало да је мртав
Телеграф 05.12.2024
Препоручујемо. Алкохол је зло, знају сви које је ухватио у своје канџе. Због њега распада се живот, растура породица, чине се многе лоше ствари себи и другима... Алкохоличари пију у континуитету и њихов организам је, може се… »
"Имао сам 10 промила у крви, после 3 дана испирања и даље сам био у тешком пијанству!" Исповест Србина који би по свему…
Блиц 05.12.2024
Прича која звучи као из филмова, али је заправо сурова реалност: Мушкарац је преживео са невероватних 10 промила алкохола у крви. Његова борба са зависношћу и тешким последицама алкохолизма изазива бројне реакције на друштвеним… »
"Имао сам 10 промила алкохола у крви, 7 дана ме испирали"! Пио дневно гајбу и по пива и 1л пелинковца, овако изгледа Србин…
Курир 05.12.2024
Алкохол је зло, знају сви које је ухватио у своје канџе. Због њега распада се живот, растура породица, чине се многе лоше ствари себи и другима... Алкохоличари пију у континуитету и њихов организам је, може се рећи, натопљен… »
Вести дана »
Волстрит џурнал: Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел у Србији
Н1 Инфо пре 5 минутајош 70 повезаних
Родитељи ђака Јовине гимназије: Тврдње министра Станковића су неистините, делом и скандалозне
Радио 021 пре 2 сатајош 38 повезаних
уживо РАТ У УКРАЈИНИ Мерц: Шансе за постизање стварног мира у Украјини сада ближе него икада
Еуроневс пре 40 минутајош 90 повезаних
РТС и даље без новог генералног директора – ниједан кандидат нема довољно гласова
Јужне вести пре 40 минутајош 21 повезана