Повезане вести

Имао 10 промила алкохола у крви, 7 дана га испирали: Овако изгледа Србин који би по свему требало да је мртав

Имао 10 промила алкохола у крви, 7 дана га испирали: Овако изгледа Србин који би по свему требало да је мртав

Телеграф 05.12.2024
Препоручујемо. Алкохол је зло, знају сви које је ухватио у своје канџе. Због њега распада се живот, растура породица, чине се многе лоше ствари себи и другима... Алкохоличари пију у континуитету и њихов организам је, може се… »
"Имао сам 10 промила у крви, после 3 дана испирања и даље сам био у тешком пијанству!" Исповест Србина који би по свему…

"Имао сам 10 промила у крви, после 3 дана испирања и даље сам био у тешком пијанству!" Исповест Србина који би по свему…

Блиц 05.12.2024
Прича која звучи као из филмова, али је заправо сурова реалност: Мушкарац је преживео са невероватних 10 промила алкохола у крви. Његова борба са зависношћу и тешким последицама алкохолизма изазива бројне реакције на друштвеним… »
"Имао сам 10 промила алкохола у крви, 7 дана ме испирали"! Пио дневно гајбу и по пива и 1л пелинковца, овако изгледа Србин…

"Имао сам 10 промила алкохола у крви, 7 дана ме испирали"! Пио дневно гајбу и по пива и 1л пелинковца, овако изгледа Србин…

Курир 05.12.2024
Алкохол је зло, знају сви које је ухватио у своје канџе. Због њега распада се живот, растура породица, чине се многе лоше ствари себи и другима... Алкохоличари пију у континуитету и њихов организам је, може се рећи, натопљен… »

Вести дана »