Povezane vesti
Imao 10 promila alkohola u krvi, 7 dana ga ispirali: Ovako izgleda Srbin koji bi po svemu trebalo da je mrtav
Telegraf 05.12.2024
Preporučujemo. Alkohol je zlo, znaju svi koje je uhvatio u svoje kandže. Zbog njega raspada se život, rastura porodica, čine se mnoge loše stvari sebi i drugima... Alkoholičari piju u kontinuitetu i njihov organizam je, može se reći, natopljen… »
"Imao sam 10 promila u krvi, posle 3 dana ispiranja i dalje sam bio u teškom pijanstvu!" Ispovest Srbina koji bi po svemu…
Blic 05.12.2024
Priča koja zvuči kao iz filmova, ali je zapravo surova realnost: Muškarac je preživeo sa neverovatnih 10 promila alkohola u krvi. Njegova borba sa zavisnošću i teškim posledicama alkoholizma izaziva brojne reakcije na društvenim mrežama… »
"Imao sam 10 promila alkohola u krvi, 7 dana me ispirali"! Pio dnevno gajbu i po piva i 1l pelinkovca, ovako izgleda Srbin koji…
Kurir 05.12.2024
Alkohol je zlo, znaju svi koje je uhvatio u svoje kandže. Zbog njega raspada se život, rastura porodica, čine se mnoge loše stvari sebi i drugima... Alkoholičari piju u kontinuitetu i njihov organizam je, može se reći, natopljen alkoholom... Zato i… »
Vesti dana »
Kao da je bomba pala na Los Anđeles! Bajdenov sin ostao bez kuće, raste broj mrtvih u požarima, šteta 50 milijardi $, Pentagon šalje vojsku (foto, video)
Kurir pre 24 satajoš 71 povezana
Upozorenje RHMZ! Stiže zahlađenje: Evo koje delove Srbije će večeras pogoditi nevreme - od sutra svuda hladno, biće i snega
Kurir pre 24 satajoš 33 povezane
Dan Republike Srpske: Patrijarh Porfirije služio liturgiju u Sabornom hramu u Banjaluci
Telegraf pre 24 satajoš 26 povezanih
Saslušani osumnjičeni za napad na studente FDU: Više javno tužilaštvo: Milena A. i Dušan K. terete se za nasilničko ponašanje
Blic pre 54 minutajoš 24 povezane