Povezane vesti
"Obavestio sam sve, želim u Partizan": Žofri Lovernj gleda ka Humskoj
Večernje novosti pre 17 dana
ŽOFRI Lovernj jedan je od miljenika navijača Partizana, svoju ljubav ka crno-belima nikada nije ni krio, a klub mu se svojevremeno odužio tako što ga je postavio za prvog stranca kapitena kluba. Nakon 10 godina njegova privrženost "parnom valjku" ne… »
„Želim da se vratim u Partizan“: Sjajni centar otkrio ambicije za nastavak karijere! (video)
Hot sport pre 17 dana
Francuzu ističe ugovor sledećeg leta! Bivši kapiten Partizana, Žofri Lovernj, izrazio je želju da se ponovo pridruži crno-belom timu. Gostujući u emisiji „Time out sa Kristinom„, Lovernj je otkrio da je već obavestio ljude u klubu o svojim… »
Lovernj: "Rekao sam svima - hoću u Partizan" VIDEO
B92 pre 17 dana
Bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj rekao je bi voleo da se vrati u Partizan. Žofri Lovernj je u emisiji "Time out sa Kristinom" istakao da je čak obavestio sve u Partizanu da ima želju da se vrati, ali da za sada od toga nema ništa... "Uvek sam… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 6 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana