Povezane vesti
Natho poručio zemljacima: "Ne postoji borba za titulu, progovoriću na kraju karijere"
Sportske.net pre 6 dana
Fudbaler Partizana Bibras Natho, poznat kao neko ko bez uvijanja kaže šta misli, poručio je da u Srbiji ne postoji borba za titulu, aludirajući na višegodišnju dominaciju Crvene zvezde, ali da će temeljnije na tu temu govoriti po završetku… »
Natho: "Priče o šampionatu Srbije ću ispričati po završetku karijere"
B92 pre 6 dana
Vezista Partizana Bibras Natho je govorio o fubalu u Srbiji za izraelske medije. Natho je ostao nedorečen u izjavi i najavio da će o tome sve ispričati tek kada završi karijeru. "Kažu mi da starim kao vino i da sam sve bolji. Tim se probudio, vratili… »
Ovde nema borbe za titulu, pričaću tek nakon kraja karijere: Natho otvoreno za izraelski medij!
Hot sport pre 6 dana
Dotakao se srpskog prvenstva! Partizan je u sredu od 16.30 časova u Humskoj ugostio Radnički iz Niša u meču gde je gost imao loptu u nogama, ali i lopte u mreži, pa je tako Partizan i pored manjeg poseda rutinski slavio rezultatom 3:1. Da olakša put… »
Vesti dana »
AFP: Vučić pokušava objavljivanjem dokumenata da zaustavi 'umnožavanje protesta' u Srbiji
Beta pre 29 minutajoš 14 povezanih
Opozicioni političari blokirali ulaz u zgradu Policijske uprave Novi Sad, policija ih grubo odgurala
Beta pre 23 minutajoš 9 povezanih
Čović i Vujošević oči u oči! "Da sam ja predsednik, a Dule trener, Partizan bi osvojio Evroligu
Večernje novosti pre 23 minutajoš 11 povezanih
Za smrt ovih mladih ljudi danas će biti izrečena presuda Urošu Blažiću: Robija preti i njegovom ocu
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih