Povezane vesti
Nepoznati čovek kod ostroga je mužu danice Crnogorčević promenio život: "Zaputio sam se peške bos, a onda sam sreo njega…
Kurir 05.12.2024
Danica Crnogorčević je mlada interpretatorka duhovne i etno muzike. Danica Crnogorčević je poznata kao interpretatorka duhovne muzike, uz to je i popadija. Etno pevačica je u braku sa đakonom Ivanom Crnogorčevićem i ima troje dece, a za medije je… »
Zimi sam spavala pod ostrogom, to mi je pomoglo da beba preživi: Pevačica je krstila ćerku u inkubatoru i osetila snagu…
Blic 05.12.2024
Danica Crnogorčević je mlada interpretatorka duhovne i etno muzike. Danica Crnogorčević je poznata kao interpretatorka duhovne muzike, uz to je i popadija. Etno pevačica je u braku sa đakonom Ivanom Crnogorčevićem i ima troje dece, a za medije je… »
Vesti dana »

Uživo nastavlja se potraga za Dunjom Marković (2) Poslednji put viđena kako šeta iza kuće u Ubu (foto/video)
Blic pre 30 minutajoš 21 povezana

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

Papa Franja danas imao dve repiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Amerika zavrće slavinu: Tramp stopirao vojnu pomoć Ukrajini nakon rasprave sa Zelenskim
Blic pre 2 satajoš 3 povezane