Povezane vesti
Ana Nikolić zaustavila saobraćaj zbog Raleta: „Gospodin sa 60 godina me ostavlja 15 puta dnevno“
Nova 05.12.2024
: Pevačica Ana Nikolić i Goran Ratković Rale su tokom vožnje gradom naišli na jednog novinara, te su nasred ulice odlučili da urade intervju u kom je poznati par progovorio o svom ljubavnom životu ali i Aninom povratku na scenu, te naglasila da će… »
Ana Nikolić: Promenite naslove! Pišite - Udajem se!
Svet plus 05.12.2024
Ana Nikolić ponovo intrigira javnost! Nakon pomirenja sa Goranom Ratkovićem Raletom, pevačica je iskreno govorila o njihovom odnosu, planovima za brak i razlozima zbog kojih često puni novinske naslove. Pevačica Ana Nikolić i njen partner, producent… »
"Udajem se": Ana Nikolić nakon pomirenja sa Raletom otkrila sve detalje njihovog odnosa: "Imao je drugu devojku"
Blic 05.12.2024
Pevačica Ana Nikolić i njen partner producent Goran Ratković Rale nedavno su se pomirili, a sada su progovorili o svom odnosu nakon turbulentnog perioda. Ana Nikolić je Raleta javno ostavila, a sada je progovorila o njihovim planovima i udaji. - Javno… »
Ana Nikolić: "udajem se!" Prvi intervju pevačice i Raleta nakon pomirenja: Kuju velike planove, a sada sve otkrili, pa se…
Kurir 05.12.2024
Pevačica Ana Nikolić i njen partner producent Goran Ratković Rale odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, a sada su, po prvi put nakon pomirenja, progovorili o svojim osećanjima i otkrili tajne o njihovom odnosu. - Javno sam ja ostavila… »
Ana Nikolić pokazala dijamantski prsten, konačno procvetala ali Karleušin savet ne zaboravlja
Svet & Skandal 05.12.2024
Ana Nikolić i Rale uživaju u ljubavi Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale imaju veoma buran ljubavni odnos, pa su tako nekoliko puta svađali i mirili se, ali su sada rešili da svojoj ljubavi daju drugu šansu. Inače, Ana je nakon… »