Povezane vesti
Studentkinja iz Niša: Mi smo deca ove zemlje koja samo žele da žive normalno
Pravda 06.12.2024
Mi smo samo deca ove zemlje koja žele da žive normalno. Tu ne postoji cena, nas niko ne može da plati, izjavila je studentkinja iz Niša Anđela Jeremić, koja je bila među studentima koji su blokirali zgradu Univerziteta u tom gradu. Podsetimo, deo… »
Novi magazin 06.12.2024
Mi smo samo deca ove zemlje koja žele da žive normalno. Tu ne postoji cena, nas niko ne može da plati, izjavila je studentkinja iz Niša Anđela Jeremić, koja je bila među studentima koji su blokirali zgradu Univerziteta u tom gradu. Podsetimo, deo… »
N1 Info 06.12.2024
Vesti dana »

Promenljivo i oblačno danas, maksimalne temperature do 34 stepena
N1 Info pre 37 minutajoš 20 povezanih

Uživo nastavljaju se žestoke bitke na frontu, broje se mrtvi Tramp najavio susret sa Zelenskim i Putinom
Alo pre 37 minutajoš 20 povezanih

"Povređeno 6 policajaca, privedeno 56 osoba": Oglasio se MUP povodom incidenta na sinoćnim protestima
Blic pre 37 minutajoš 11 povezanih

Dačić: Na protestu u Valjevu bilo 4.000, u Beogradu 1.300, a u Novom Sadu 500 ljudi, ali i najviše incidenata
Radio 021 pre 3 satajoš 9 povezanih

Ko su momci koji su obradovali Srbiju i postali šampioni Evrope: Sinovi čuvenih košarkaša, sjajni Kusturica...
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih