Povezane vesti
Studentkinja iz Niša: Mi smo deca ove zemlje koja samo žele da žive normalno
Pravda 06.12.2024
Mi smo samo deca ove zemlje koja žele da žive normalno. Tu ne postoji cena, nas niko ne može da plati, izjavila je studentkinja iz Niša Anđela Jeremić, koja je bila među studentima koji su blokirali zgradu Univerziteta u tom gradu. Podsetimo, deo… »
Novi magazin 06.12.2024
Mi smo samo deca ove zemlje koja žele da žive normalno. Tu ne postoji cena, nas niko ne može da plati, izjavila je studentkinja iz Niša Anđela Jeremić, koja je bila među studentima koji su blokirali zgradu Univerziteta u tom gradu. Podsetimo, deo… »
N1 Info 06.12.2024
Vesti dana »
Urbane poplave u Srbiji: Palo više od 30 litara kiše po kvadratnom metru
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 36 povezanih
Argentina u polufinalu Mundijala: "Gaučosi" sa igračem manje pobedili Švajcarsku posle produžetaka
Dnevnik pre 30 minutajoš 41 povezana
Kako je lopta reagovala na kosu Hrvata, a nije kod gola Engleske protiv Norveške
BBC News pre 1 satjoš 101 povezana
Ministarka: Zakon roditelj-negovatelj ne suspenduje nijedno postojeće pravo, naknada će rasti svakog 1. marta
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih