Povezane vesti
Studentkinja iz Niša: Mi smo deca ove zemlje koja samo žele da žive normalno
Pravda 06.12.2024
Mi smo samo deca ove zemlje koja žele da žive normalno. Tu ne postoji cena, nas niko ne može da plati, izjavila je studentkinja iz Niša Anđela Jeremić, koja je bila među studentima koji su blokirali zgradu Univerziteta u tom gradu. Podsetimo, deo… »
Novi magazin 06.12.2024
Mi smo samo deca ove zemlje koja žele da žive normalno. Tu ne postoji cena, nas niko ne može da plati, izjavila je studentkinja iz Niša Anđela Jeremić, koja je bila među studentima koji su blokirali zgradu Univerziteta u tom gradu. Podsetimo, deo… »
N1 Info 06.12.2024
Vesti dana »
(Foto/video) Sve snage na Deliblatskoj peščari: Helikopteri gase požar, stiže i moćni „Kamov“
Dnevnik pre 11 minutajoš 36 povezanih
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Beta pre 3 satajoš 45 povezanih
Od 17. avgusta pravo na 18 novih lekova na recept o trošku države
Ekapija pre 4 satijoš 30 povezanih
Rumunija potapa četiri barže da poveća protok vode u Dunavu do elektrane Černavoda
NIN pre 6 satijoš 25 povezanih