Povezane vesti
Studentkinja iz Niša: Mi smo deca ove zemlje koja samo žele da žive normalno
Pravda 06.12.2024
Mi smo samo deca ove zemlje koja žele da žive normalno. Tu ne postoji cena, nas niko ne može da plati, izjavila je studentkinja iz Niša Anđela Jeremić, koja je bila među studentima koji su blokirali zgradu Univerziteta u tom gradu. Podsetimo, deo… »
Novi magazin 06.12.2024
Mi smo samo deca ove zemlje koja žele da žive normalno. Tu ne postoji cena, nas niko ne može da plati, izjavila je studentkinja iz Niša Anđela Jeremić, koja je bila među studentima koji su blokirali zgradu Univerziteta u tom gradu. Podsetimo, deo… »
N1 Info 06.12.2024
Vesti dana »
Netanjahu: Likvidacija Laridžanija deo plana destabilizacije iranskog režima
Politika pre 1 satjoš 45 povezanih
SNS bi mogao da izgubi Bor i Aranđelovac: Velika promena dešava se u Kuli, Knjaževcu, Smederevskoj Palanci, Sevojnu...
Nova pre 28 minuta
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 7 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 6 satijoš 2 povezane
"Sprečio sam Treći svetski rat!" Tramp o sukobu sa Iranom: "Oni su zli, digli bi u vazduh ceo Bliski istok i značajan deo sveta!"
Blic pre 3 minutajoš 31 povezana