Повезане вести

Софија више не жели да ћути милици! Љубавница и трудница заратиле као никад пре, пале опасно тешке речи (видео)

Софија више не жели да ћути милици! Љубавница и трудница заратиле као никад пре, пале опасно тешке речи (видео)

Курир 06.12.2024
У наредном видео-снимку пуштеном у емисији ''Гледање снимака'', учесници су имали прилику да виде суочавање Милице Величковић и Софије Јанићијевић. Након завршетка клипа, водитељ Милан Милошевић дао је реч Бориславу Терзићу… »
"Саможив је и одвратан": Милица Величковић након суочавања са Терзом: Њих двоје су једно за друго, могу кума да им будем

"Саможив је и одвратан": Милица Величковић након суочавања са Терзом: Њих двоје су једно за друго, могу кума да им будем

Блиц 06.12.2024
Милица Величковић суочила се са Бориславом Терзићем Терзом, након што ју је јавно преварио у "Елити 8" са Софијом Јанићијевић, а сада је у разговору са Дрветом мудрости открила како се осећа после свега. Милица не крије… »
Милица Величковић напушта Елиту! После хаоса у ријалитију ван себе, Терза пребледео кад му је саопштила ове шок речи

Милица Величковић напушта Елиту! После хаоса у ријалитију ван себе, Терза пребледео кад му је саопштила ове шок речи

Курир 06.12.2024
Трудна Милица Величковић открила је да ће ускоро напустили "Елиту 8", а неизвесно је да ли ће се вратити у ријалити. Синоћ је у "Задрузи 8 Елити" дошло до жестоке свађе између трудне Милице Величковић, Борисава Терзића Терзе… »
"Нека јој је Бог у помоћи" Огласили се Софијини: Мајка Бранкица није хтела ни реч о ћерки, а онда је он проговорио и о Атмиру…

"Нека јој је Бог у помоћи" Огласили се Софијини: Мајка Бранкица није хтела ни реч о ћерки, а онда је он проговорио и о Атмиру…

Курир 06.12.2024
Софија Јанићијевић која је у ријалитију "Задруга 8 Елита" отпочела везу са Бориславом Терзићем, вереником трудне Милице Величковић, постала је главна тема шоу програма, након што су у јавност испливале информације о њеном… »
Велико емотивно признање Милице након терзиног монструозног понашања! Донела једну важну одлуку, па открила зашто јој Софија…

Велико емотивно признање Милице након терзиног монструозног понашања! Донела једну важну одлуку, па открила зашто јој Софија…

Курир 06.12.2024
Милица Величковић открила је како се осећа након што се пре неколико дана суочила са Бориславом Терзићем Терзом, након што ју је преварио у Елити са Софијом Јанићијевић. - Како си? - упитало је Дрво. - Чињеница је да су ова два… »
(Видео): "Покажи ми задњицу" Терзина Софија била у емисију коју је водио Андрија Милошевић - уследио шок, испливао снимак из…

(Видео): "Покажи ми задњицу" Терзина Софија била у емисију коју је водио Андрија Милошевић - уследио шок, испливао снимак из…

Блиц 06.12.2024
Софија Јанићијевић започела је везу у "Задрузи 8 Елита" са Борисавом Борисом Терзићем који чека дете са Милицом Величковић. Потпуно хаос је настао у " Задрузи 8 Елита" када је на имање дошла и Милица Величковић која је остала да… »
Милица Величковић напушта Елиту 8: После хаоса са Терзом ван себе: "Молим се Богу да ми дете има килажу коју треба да има"

Милица Величковић напушта Елиту 8: После хаоса са Терзом ван себе: "Молим се Богу да ми дете има килажу коју треба да има"

Блиц 06.12.2024
Трудна Милица Величковић открила је да ће ускоро напустили "Елиту 8", а неизвесно је да ли ће се вратити у ријалити. Синоћ је у " Задрузи 8 Елити" дошло до жестоке свађе између трудне Милице Величковић, Борисава Терзића Терзе… »
"Покажи ми задњицу!" Терзина Софија била у емисију коју је водио Андрија Милошевић, испливао снимак из прошлости који ће…

"Покажи ми задњицу!" Терзина Софија била у емисију коју је водио Андрија Милошевић, испливао снимак из прошлости који ће…

Курир 06.12.2024
Софија Јанићијевић започела је везу у "Задрузи 8 Елита" са Борисавом Борисом Терзићем који чека дете са Милицом Величковић. Потпуно хаос је настао у "Задрузи 8 Елита" када је на имање дошла и Милица Величковић која је остала да… »
Трудна Милица прави хаос у елити: Дошла до Терзе, па се расплакала, оно што му је рекла боли до сржи

Трудна Милица прави хаос у елити: Дошла до Терзе, па се расплакала, оно што му је рекла боли до сржи

Блиц 06.12.2024
Борисав Терзић Терза пред милионима је преварио трудну девојку Милицу Величковић. Она је недавно ушла у ријалити и направила општу пометњу, а синоћ је доживела нервни слом, те је све време плакала. Милица Величковић је у једном… »
Трудна Милица доживела нервни слом кад је пуштен терзин шок снимак! Почела да урла: Ти си морбидан! Твоје дете ће да гледа…

Трудна Милица доживела нервни слом кад је пуштен терзин шок снимак! Почела да урла: Ти си морбидан! Твоје дете ће да гледа…

Курир 06.12.2024
Милица Величковић доживела је нервни слом због Борисава Терзића Терзе, са којим чека дете, а који ју је преварио у ријалитију. Наиме, током гледања снимака, пуштен је клип у ком Терза добацује Милици након што је ушла у Елиту. -… »
Милица се сломила кад је пуштен терзин шок снимак: Почела да урла: "Ти си монструм! Твоје дете ће да гледа колико си болестан"…

Милица се сломила кад је пуштен терзин шок снимак: Почела да урла: "Ти си монструм! Твоје дете ће да гледа колико си болестан"…

Блиц 06.12.2024
Милица Величковић доживела је нервни слом због Борисава Терзића Терзе, са којим чека дете, а који ју је преварио у ријалитију. Наиме, током гледања снимака, пуштен је клип у ком Терза добацује Милици након што је ушла у Задругу… »
Преокрет у елити 8: Гледаоци напали трудну Милицу Величковић: "Пусти Софију, није ти она крива што те је Терза преварио"

Преокрет у елити 8: Гледаоци напали трудну Милицу Величковић: "Пусти Софију, није ти она крива што те је Терза преварио"

Блиц 06.12.2024
У ријалитију "Задруга 8 Елита" настао је општи колапс од како је трудна Милица Величковић ушла у Белу кућу, након што ју је партнер Борислав Терзић Терза јавно преварио са Софијом Јанићијевић. Милица је дошла спремна у ријалити… »
"Уништио сам живот и њој и себи": Терза пред задругарима ронио сузе због трудне Милице: "Схватио сам неке ствари"

"Уништио сам живот и њој и себи": Терза пред задругарима ронио сузе због трудне Милице: "Схватио сам неке ствари"

Блиц 05.12.2024
Борислав Терзић Терза кроз сузе је говорио о томе како се каје што је трудну вереницу, Милицу Величковић, јавно преварио са Софијом Јанићијевић. Терза је одговарао на питања гледалаца и расплакао се пред цимерима због свега што… »

Вести дана »