Povezane vesti

ELITA 8: Terza u suzama priznao krivicu, trudna Milica donela konačnu odluku!

ELITA 8: Terza u suzama priznao krivicu, trudna Milica donela konačnu odluku!

Svet plus 06.12.2024
Borislav Terzić Terza, učesnik rijalitija "Elita 8," otvorio je dušu pred cimerima, govoreći u suzama o svojoj prevari sa Sofijom Janićijević, zbog koje se iskreno kaje. On je priznao da je tim postupkom povredio trudnu verenicu Milicu Veličković… »
Sofija više ne želi da ćuti milici! Ljubavnica i trudnica zaratile kao nikad pre, pale opasno teške reči (video)

Sofija više ne želi da ćuti milici! Ljubavnica i trudnica zaratile kao nikad pre, pale opasno teške reči (video)

Kurir 06.12.2024
U narednom video-snimku puštenom u emisiji ''Gledanje snimaka'', učesnici su imali priliku da vide suočavanje Milice Veličković i Sofije Janićijević. Nakon završetka klipa, voditelj Milan Milošević dao je reč Borislavu Terziću Terzi. - Sofija… »
"Samoživ je i odvratan": Milica Veličković nakon suočavanja sa Terzom: Njih dvoje su jedno za drugo, mogu kuma da im budem

"Samoživ je i odvratan": Milica Veličković nakon suočavanja sa Terzom: Njih dvoje su jedno za drugo, mogu kuma da im budem

Blic 06.12.2024
Milica Veličković suočila se sa Borislavom Terzićem Terzom, nakon što ju je javno prevario u "Eliti 8" sa Sofijom Janićijević, a sada je u razgovoru sa Drvetom mudrosti otkrila kako se oseća posle svega. Milica ne krije razočaranje zbog cele… »
Milica Veličković napušta Elitu! Posle haosa u rijalitiju van sebe, Terza prebledeo kad mu je saopštila ove šok reči

Milica Veličković napušta Elitu! Posle haosa u rijalitiju van sebe, Terza prebledeo kad mu je saopštila ove šok reči

Kurir 06.12.2024
Trudna Milica Veličković otkrila je da će uskoro napustili "Elitu 8", a neizvesno je da li će se vratiti u rijaliti. Sinoć je u "Zadruzi 8 Eliti" došlo do žestoke svađe između trudne Milice Veličković, Borisava Terzića Terze, koji ju je… »
"Neka joj je Bog u pomoći" Oglasili se Sofijini: Majka Brankica nije htela ni reč o ćerki, a onda je on progovorio i o…

"Neka joj je Bog u pomoći" Oglasili se Sofijini: Majka Brankica nije htela ni reč o ćerki, a onda je on progovorio i o…

Kurir 06.12.2024
Sofija Janićijević koja je u rijalitiju "Zadruga 8 Elita" otpočela vezu sa Borislavom Terzićem, verenikom trudne Milice Veličković, postala je glavna tema šou programa, nakon što su u javnost isplivale informacije o njenom privatnom životu… »
Veliko emotivno priznanje Milice nakon terzinog monstruoznog ponašanja! Donela jednu važnu odluku, pa otkrila zašto joj…

Veliko emotivno priznanje Milice nakon terzinog monstruoznog ponašanja! Donela jednu važnu odluku, pa otkrila zašto joj…

Kurir 06.12.2024
Milica Veličković otkrila je kako se oseća nakon što se pre nekoliko dana suočila sa Borislavom Terzićem Terzom, nakon što ju je prevario u Eliti sa Sofijom Janićijević. - Kako si? - upitalo je Drvo. - Činjenica je da su ova dva monstruma Terza… »
(Video): "Pokaži mi zadnjicu" Terzina Sofija bila u emisiju koju je vodio Andrija Milošević - usledio šok, isplivao snimak…

(Video): "Pokaži mi zadnjicu" Terzina Sofija bila u emisiju koju je vodio Andrija Milošević - usledio šok, isplivao snimak…

Blic 06.12.2024
Sofija Janićijević započela je vezu u "Zadruzi 8 Elita" sa Borisavom Borisom Terzićem koji čeka dete sa Milicom Veličković. Potpuno haos je nastao u " Zadruzi 8 Elita" kada je na imanje došla i Milica Veličković koja je ostala da se takmi u… »
Milica Veličković napušta Elitu 8: Posle haosa sa Terzom van sebe: "Molim se Bogu da mi dete ima kilažu koju treba da ima"

Milica Veličković napušta Elitu 8: Posle haosa sa Terzom van sebe: "Molim se Bogu da mi dete ima kilažu koju treba da ima"

Blic 06.12.2024
Trudna Milica Veličković otkrila je da će uskoro napustili "Elitu 8", a neizvesno je da li će se vratiti u rijaliti. Sinoć je u " Zadruzi 8 Eliti" došlo do žestoke svađe između trudne Milice Veličković, Borisava Terzića Terze, koji ju je… »
"Pokaži mi zadnjicu!" Terzina Sofija bila u emisiju koju je vodio Andrija Milošević, isplivao snimak iz prošlosti koji će…

"Pokaži mi zadnjicu!" Terzina Sofija bila u emisiju koju je vodio Andrija Milošević, isplivao snimak iz prošlosti koji će…

Kurir 06.12.2024
Sofija Janićijević započela je vezu u "Zadruzi 8 Elita" sa Borisavom Borisom Terzićem koji čeka dete sa Milicom Veličković. Potpuno haos je nastao u "Zadruzi 8 Elita" kada je na imanje došla i Milica Veličković koja je ostala da se takmi u… »
Trudna Milica doživela nervni slom kad je pušten terzin šok snimak! Počela da urla: Ti si morbidan! Tvoje dete će da gleda…

Trudna Milica doživela nervni slom kad je pušten terzin šok snimak! Počela da urla: Ti si morbidan! Tvoje dete će da gleda…

Kurir 06.12.2024
Milica Veličković doživela je nervni slom zbog Borisava Terzića Terze, sa kojim čeka dete, a koji ju je prevario u rijalitiju. Naime, tokom gledanja snimaka, pušten je klip u kom Terza dobacuje Milici nakon što je ušla u Elitu. - Ovo je pravo… »
Trudna Milica pravi haos u eliti: Došla do Terze, pa se rasplakala, ono što mu je rekla boli do srži

Trudna Milica pravi haos u eliti: Došla do Terze, pa se rasplakala, ono što mu je rekla boli do srži

Blic 06.12.2024
Borisav Terzić Terza pred milionima je prevario trudnu devojku Milicu Veličković. Ona je nedavno ušla u rijaliti i napravila opštu pometnju, a sinoć je doživela nervni slom, te je sve vreme plakala. Milica Veličković je u jednom momentu prišla… »
Milica se slomila kad je pušten terzin šok snimak: Počela da urla: "Ti si monstrum! Tvoje dete će da gleda koliko si…

Milica se slomila kad je pušten terzin šok snimak: Počela da urla: "Ti si monstrum! Tvoje dete će da gleda koliko si…

Blic 06.12.2024
Milica Veličković doživela je nervni slom zbog Borisava Terzića Terze, sa kojim čeka dete, a koji ju je prevario u rijalitiju. Naime, tokom gledanja snimaka, pušten je klip u kom Terza dobacuje Milici nakon što je ušla u Zadrugu 8 Elitu. - Ovo je… »
Preokret u eliti 8: Gledaoci napali trudnu Milicu Veličković: "Pusti Sofiju, nije ti ona kriva što te je Terza prevario"

Preokret u eliti 8: Gledaoci napali trudnu Milicu Veličković: "Pusti Sofiju, nije ti ona kriva što te je Terza prevario"

Blic 06.12.2024
U rijalitiju "Zadruga 8 Elita" nastao je opšti kolaps od kako je trudna Milica Veličković ušla u Belu kuću, nakon što ju je partner Borislav Terzić Terza javno prevario sa Sofijom Janićijević. Milica je došla spremna u rijaliti, pa tako iz dana… »
"Uništio sam život i njoj i sebi": Terza pred zadrugarima ronio suze zbog trudne Milice: "Shvatio sam neke stvari"

"Uništio sam život i njoj i sebi": Terza pred zadrugarima ronio suze zbog trudne Milice: "Shvatio sam neke stvari"

Blic 05.12.2024
Borislav Terzić Terza kroz suze je govorio o tome kako se kaje što je trudnu verenicu, Milicu Veličković, javno prevario sa Sofijom Janićijević. Terza je odgovarao na pitanja gledalaca i rasplakao se pred cimerima zbog svega što je priredio Milici… »

Vesti dana »