Povezane vesti
Život sa šizofrenijom: „Glasovi su mi govorili da će me spasiti"
BBC News pre 13 dana
Imao je 16 godina kada su roditelji primetili promene u njegovom ponašanju. „U početku sam samo čuo šumove, a potom jasne rečenice: ’Spasićemo te, spasićemo te’", priča mladića koji se izborio sa ovim poremećajem. Noći bez sna i sve… »
Život sa šizofrenijom: „Glasovi su mi govorili da će me spasiti'“
Danas pre 13 dana
Noći bez sna i sve učestalije halucinacije. Zujanje u glavi i glasovi koji ga progone. Višesatni razgovori sa praznim zidom. Milan* je imao 16 godina kada su roditelji primetili promene u njegovom ponašanju. „U početku sam samo čuo šumove, a… »
Život sa šizofrenijom: „Glasovi su mi govorili da će me spasiti'"
Radio 021 pre 13 dana
Oko 24 miliona ljudi na svetu ima neki oblik šizofrenije, podaci su Svetske zdravstvene organizacije za 2022. godinu. U Srbiji se sa ovom bolešću bori oko 40.000 ljudi. BBC/Jakov Ponjavić Noći bez sna i sve učestalije halucinacije. Zujanje u glavi i… »
Život sa šizofrenijom: "Glasovi su mi govorili da će me spasiti"
NIN pre 13 dana
Noći bez sna i sve učestalije halucinacije. Zujanje u glavi i glasovi koji ga progone. Višesatni razgovori sa praznim zidom. Milan* je imao 16 godina kada su roditelji primetili promene u njegovom ponašanju. "U početku sam samo čuo šumove, a potom… »
Vesti dana »
Studenti i učenici i danas odali poštu žrtvama u Novom Sadu (FOTO)
Insajder pre 58 minutajoš 38 povezanih
Prva izjava Žizel nakon što su njen bivši i silovatelji osuđeni, obratila se drugim žrtvama: Vodimo istu borbu
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane
SPC slavi Svetog Nikolu, sveca koga poštuje čitav hrišćanski svet; Lazić: Najvažnije da imamo jedni druge
RTV pre 2 satajoš 24 povezane
Ministarstvo: Vladi upućen predlog da raspust počne u utorak 24. decembra
Euronews pre 23 minutajoš 25 povezanih