Povezane vesti
Život sa šizofrenijom: „Glasovi su mi govorili da će me spasiti"
BBC News 06.12.2024
Imao je 16 godina kada su roditelji primetili promene u njegovom ponašanju. „U početku sam samo čuo šumove, a potom jasne rečenice: ’Spasićemo te, spasićemo te’", priča mladića koji se izborio sa ovim poremećajem. Noći bez sna i sve… »
Život sa šizofrenijom: „Glasovi su mi govorili da će me spasiti'“
Danas 06.12.2024
Noći bez sna i sve učestalije halucinacije. Zujanje u glavi i glasovi koji ga progone. Višesatni razgovori sa praznim zidom. Milan* je imao 16 godina kada su roditelji primetili promene u njegovom ponašanju. „U početku sam samo čuo šumove, a… »
Život sa šizofrenijom: „Glasovi su mi govorili da će me spasiti'"
Radio 021 06.12.2024
Oko 24 miliona ljudi na svetu ima neki oblik šizofrenije, podaci su Svetske zdravstvene organizacije za 2022. godinu. U Srbiji se sa ovom bolešću bori oko 40.000 ljudi. BBC/Jakov Ponjavić Noći bez sna i sve učestalije halucinacije. Zujanje u glavi i… »
Život sa šizofrenijom: "Glasovi su mi govorili da će me spasiti"
NIN 06.12.2024
Noći bez sna i sve učestalije halucinacije. Zujanje u glavi i glasovi koji ga progone. Višesatni razgovori sa praznim zidom. Milan* je imao 16 godina kada su roditelji primetili promene u njegovom ponašanju. "U početku sam samo čuo šumove, a potom… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana