Povezane vesti

Skup ispred Karlovačke gimnazije: Najavljene govornice, đaci u dvorištu škole

Skup ispred Karlovačke gimnazije: Najavljene govornice, đaci u dvorištu škole

Radio 021 pre 16 dana
Grupa srednjoškolaca "Soma" organizuje danas skup ispred Karlovačke gimnazije, koji će početi sa 15 minuta ćutanja za žrtve na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Kako se navodi u objavi "Zastani pred Karlovačkom gimnazijom", pozivaju sve bivše… »
Poslednje reči naše himne su „na kraju niko nije sam“: Pismo bivšim i sadašnjim đacima Karlovačke gimnazije

Poslednje reči naše himne su „na kraju niko nije sam“: Pismo bivšim i sadašnjim đacima Karlovačke gimnazije

Danas pre 16 dana
Dragi đaci, bivši i sadašnji, Pre tačno nedelju dana, ekipa batinaša se drznula da dođe ispred Karlovačke gimnazije i to tokom petnaestominutnog pomena žrtvama poginulim usled obrušavanja renovirane nadstrešnice Železničke stanice u Novom… »

Danas pre 16 dana
Dragi đaci, bivši i sadašnji, Pre tačno nedelju dana, ekipa batinaša se drznula da dođe ispred Karlovačke gimnazije i to tokom petnaestominutnog pomena žrtvama poginulim usled obrušavanja renovirane nadstrešnice Železničke stanice u Novom… »

Vesti dana »