Povezane vesti

Lesor: "Beograd je moja druga kuća"

Lesor: "Beograd je moja druga kuća"

Sportske.net 06.12.2024
Dočekali su i ispratili navijači Partizana Matijasa lesora na poseban način. Panatinaikos je poražen od crno-belih u 14. kolu Evrolige, ali centar "zelenih" ipak ima zbog čega da bude ispunjen. “Nismo igrali s dovoljnim žarom. Znali smo da će oni… »
"Veza sa grobarima neraskidiva": Matijas Lesor emotivno o duelu Partizan - Panatinaikos

"Veza sa grobarima neraskidiva": Matijas Lesor emotivno o duelu Partizan - Panatinaikos

Večernje novosti 06.12.2024
MILjENIK "grobara" Matijas Lesor govorio je o duelu Partizana i Panatinaikosa koji je dobio domaći tim. FOTO: M. Vukadinović Francuz je na početku govorio o igri Atinjana : - Nismo igrali s dovoljnim žarom. Znali smo da će oni biti silno motivisani… »
Matijas Lesor: Partizan je moja druga kuća, mogu da okrenu sezonu

Matijas Lesor: Partizan je moja druga kuća, mogu da okrenu sezonu

Sport klub 06.12.2024
Partizan je u četvrtak u krcatoj Areni nošen sjajnom atmosferom savladao aktuelnog prvaka Evrope, ekipu Panatinaikosa (91:73). Svoje viđenje utakmice za Sport Klub izneo je bivši igrač crno-belih, Matijas Lesor. Panatinaikos nije odigrao onako kako… »
Matijas Lesor: I dalje smatram Beograd svojom drugom kućom

Matijas Lesor: I dalje smatram Beograd svojom drugom kućom

Danas 06.12.2024
Partizan je u četvrtak u krcatoj Areni nošen sjajnom atmosferom savladao aktuelnog prvaka Evrope, ekipu Panatinaikosa (91:73). Svoje viđenje utakmice za Sport Klub izneo je bivši igrač crno-belih, Matijas Lesor. Panatinaikos nije odigrao onako kako… »

Vesti dana »