Povezane vesti
"Četiri godine bez tebe, tajko moj..." Reči Džejeve ćerke na godišnjicu njegove smrti kidaju dušu (foto)
Kurir 06.12.2024
Danas je godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog, a tim povodom oglasila se na Instagramu njegova ćerka. Prošlo je tačno četiri godine otkako nas je napustila velika muzička zvezda. Deleći i dalje jednako bol i tugu za gubitkom svog oca kao i prvog dana… »
"Tajko moj, Četiri godina bez tebe": Džejeva ćerka slomljena od bola, oglasila se na godišnjicu smrti oca
Blic 06.12.2024
Danas je godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog, a tim povodom oglasila se na Instagramu njegova ćerka. Mlađa ćerka Džeja Ramadanovskog na svom Instagram profilu obratila se ocu. - Četiri godine bez tebe tajko moj. Nema potrebe da pišem ništa, ti sve znaš… »
Pomen džeju ramadanovskom: Andrijana došla među prvima, donela buket od crvenih ruža u obliku srca: "Tvoja Andrijana"
Blic 06.12.2024
Džej Ramadanovski preminuo je na današnji dan pre četiri godine. Porodica je tim povodom organizovala pomen gde je zajedno sa najbližim prijateljima posetila njegovu večnu kuću. Na Novom groblju se među prvima pojavila Andrijana Tomanić koja je sa… »
Vesti dana »

Do podne leto, a od podne jesen: Etnološkinja iz Čačka otkriva narodna verovanja vezana za današnji veliki praznik - Svetog Iliju anđeli povijali u plamen i hranili vatrom
RINA pre 41 minutajoš 26 povezanih

Tabaković: Marže banaka da budu manje za građane sa nižim primanjima
Nedeljnik pre 1 satjoš 17 povezanih

(Foto, video) šapke polete u vazduh! Završena promocija najmlađih oficira Vojske Srbije, Vučić najboljima dodelio oficirske sablje: "Počinjete najhrabriji posao na svetu!"
Blic pre 7 minutajoš 14 povezanih

Studenti u blokadi nekoliko fakulteta u žestokom napadu na Mariniku Tepić, evo šta je razlog
Blic pre 17 minutajoš 15 povezanih