Povezane vesti
"Četiri godine bez tebe, tajko moj..." Reči Džejeve ćerke na godišnjicu njegove smrti kidaju dušu (foto)
Kurir 06.12.2024
Danas je godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog, a tim povodom oglasila se na Instagramu njegova ćerka. Prošlo je tačno četiri godine otkako nas je napustila velika muzička zvezda. Deleći i dalje jednako bol i tugu za gubitkom svog oca kao i prvog dana… »
"Tajko moj, Četiri godina bez tebe": Džejeva ćerka slomljena od bola, oglasila se na godišnjicu smrti oca
Blic 06.12.2024
Danas je godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog, a tim povodom oglasila se na Instagramu njegova ćerka. Mlađa ćerka Džeja Ramadanovskog na svom Instagram profilu obratila se ocu. - Četiri godine bez tebe tajko moj. Nema potrebe da pišem ništa, ti sve znaš… »
Pomen džeju ramadanovskom: Andrijana došla među prvima, donela buket od crvenih ruža u obliku srca: "Tvoja Andrijana"
Blic 06.12.2024
Džej Ramadanovski preminuo je na današnji dan pre četiri godine. Porodica je tim povodom organizovala pomen gde je zajedno sa najbližim prijateljima posetila njegovu večnu kuću. Na Novom groblju se među prvima pojavila Andrijana Tomanić koja je sa… »
Vesti dana »

Evo koliko košta dukserica Sergeja Lavrova: Zbog autfita šefa ruske diplomatije gorele mreže: Rusi doslovno troluju Amere i Trampa (video)
Alo pre 44 minutajoš 24 povezane

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 5 satijoš 9 povezanih

Dačić: "38 lica uhapšeno, povređeno 6 policajaca, demonstranti došli s namerom da povrede policajce"
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane