Povezane vesti

"Četiri godine bez tebe, tajko moj..." Reči Džejeve ćerke na godišnjicu njegove smrti kidaju dušu (foto)

"Četiri godine bez tebe, tajko moj..." Reči Džejeve ćerke na godišnjicu njegove smrti kidaju dušu (foto)

Kurir 06.12.2024
Danas je godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog, a tim povodom oglasila se na Instagramu njegova ćerka. Prošlo je tačno četiri godine otkako nas je napustila velika muzička zvezda. Deleći i dalje jednako bol i tugu za gubitkom svog oca kao i prvog… »
"Tajko moj, Četiri godina bez tebe": Džejeva ćerka slomljena od bola, oglasila se na godišnjicu smrti oca

"Tajko moj, Četiri godina bez tebe": Džejeva ćerka slomljena od bola, oglasila se na godišnjicu smrti oca

Blic 06.12.2024
Danas je godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog, a tim povodom oglasila se na Instagramu njegova ćerka. Mlađa ćerka Džeja Ramadanovskog na svom Instagram profilu obratila se ocu. - Četiri godine bez tebe tajko moj. Nema potrebe da pišem ništa, ti… »
Pomen džeju ramadanovskom: Andrijana došla među prvima, donela buket od crvenih ruža u obliku srca: "Tvoja Andrijana"

Pomen džeju ramadanovskom: Andrijana došla među prvima, donela buket od crvenih ruža u obliku srca: "Tvoja Andrijana"

Blic 06.12.2024
Džej Ramadanovski preminuo je na današnji dan pre četiri godine. Porodica je tim povodom organizovala pomen gde je zajedno sa najbližim prijateljima posetila njegovu večnu kuću. Na Novom groblju se među prvima pojavila Andrijana Tomanić koja je sa… »

Vesti dana »