Povezane vesti
Gašić: Zgrožen sam pretnjama dvogodišnjem detetu
RTS 06.12.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da pretnje upućene dvogodišnjem sinu glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića svedoče o neslućenoj mržnji prema njemu. Kako je rekao nikakvim uverenjima, razlikama u stavovima, pa čak ni mržnjom… »
Bratislav Gašić: Zgrožen sam pretnjama dvogodišnjem detetu
RTV 06.12.2024
BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da pretnje upućene dvogodišnjem sinu glavnog urednika "Informera" Dragana J. Vučićevića svedoče o neslućenoj mržnji prema njemu. Kako je rekao nikakvim uverenjima, razlikama u stavovima, pa čak… »
Bratislav Gašić: Zgrožen sam pretnjama dvogodišnjem detetu Dragana J. Vučićevića
Danas 06.12.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da pretnje upućene dvogodišnjem sinu glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića svedoče o neslućenoj mržnji prema njemu i njegovoj borbi da se javnosti predoči istinita i objektivna slika društva u kome… »
Vesti dana »

Kijev: Rusija lansirala 85 dronova i balističku raketu; UN spremne da podrže napore za postizanje mira
RTS pre 21 minutajoš 51 povezana

Stiže totalni vremenski obrt Ovakvu prognozu usred avgusta je malo ko očekivao
Alo pre 21 minutajoš 14 povezanih

Bogdanović pričao o burnom tajm-autu Pešića, zna šta „orlovi“ moraju bolje da urade VIDEO
Nova pre 26 minutajoš 10 povezanih

(Video) "koliko bedno": Kremlj je ovaj snimak susreta Trampa i Putina sa Aljaske odmah objavio, a Bela kuća ga je izbrisala
Blic pre 6 satijoš 10 povezanih