Povezane vesti
Partizan na Grke u osmini finala Kupa EHF
Sportski žurnal pre 13 dana
Trener Parnog valjka Đorđe Ćirković misli da je to rival po meri. Rukometaši Partizan saznali su ime protivnika u osmini finala Kupa EHF. Voljom žreba crno - beli će snage odmeriti protiv grčkog Diomidisa i biće domaćini u prvoj utakmici (15/16… »
Veruje u igrače Partizana: „Mislim da smo apsolutni favorit i da je realnost plasman u narednu fazu“
Danas pre 12 dana
Trener rukometaša Partizana Đorđe Ćirković rekao je da je njegova ekipa apsolutni favorit protiv grčkog Diomidis Argosa, u osmini finala Evrokupa. – Tradicionalno smo zajedno pratili žreb. Mislim da smo apsolutni favorit i da je realnost plasman… »
EHF kup: Rukometaši Partizana saznali rivala
Sport klub pre 12 dana
Rukometaši Partizana igraće protiv grčkog Diomidisa u osmini finala EHF kupa, odlučeno je žrebom u Beču. Prvi meč igraće se 15. ili 16. februara naredne godine kada će Partizan biti domaćin, dok je revanš utakmica sedam dana kasnije u Grčkoj… »
Trener rukometaša Partizan AdmiralBet-a zadovoljan žrebom, za čim žali?
Sportske.net pre 12 dana
Trener rukometaša Partizan AdmiralBet-a Đorđe Ćirković rekao je danas da je njegova ekipa apsolutni favorit protiv grčkog Diomidis Argosa, u osmini finala Evrokupa. "Tradicionalno smo zajedno pratili žreb. Mislim da smo apsolutni favorit i da je… »
Trener rukometaša Partizana: Favoriti smo protiv grčke ekipe u osmini finala Evrokupa
Radio sto plus pre 12 dana
“Tradicionalno smo zajedno pratili žreb. Mislim da smo apsolutni favorit i da je realnost plasman u narednu fazu. Naravno, ne smemo nikako potceniti klub koji je u prethodnoj rundi eliminisao norvešku ekipu, ali imamo zaista dobre šanse da se nađemo… »
U Partizanu zadovoljni žrebom: "Apsolutni smo favoriti"
B92 pre 12 dana
Trener rukometaša Partizana Đorđe Ćirković rekao je da je njegova ekipa apsolutni favorit protiv grčkog Diomidis Argosa, u osmini finala Evrokupa. "Tradicionalno smo zajedno pratili žreb. Mislim da smo apsolutni favorit i da je realnost plasman u… »
Odličan žreb za Partizan! Crno-beli saznali rivala u osmini finala Evrokupa
Telegraf pre 12 dana
Preporučujemo. Rukometaši Partizana obezbedili su proleće u Evropi nakon 12 godina, a sada su saznali i rivala u osmini finala Evrokupa. Podsetimo, u šesnaestini finala crno-beli su eliminisali austrijski Krems, dek će u narednoj rundi odmeriti snage… »
Vesti dana »
Studenti i srednjoškolci nastavljaju proteste, dobili i podršku Đokovića (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih
Uživo Vučić se obraća javnosti iz Brisela: "Fokus je na ekonomskom razvoju"
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
Danas se slavi Sveti Nikola – Ovo su običaji vezani za ovaj praznik
InfoKG pre 3 satajoš 20 povezanih
„Novak oslobodio RTS“: Podrška Đokovića studentima objavljena i u Dnevniku
Nova pre 38 minutajoš 21 povezana
Proglašen krivim muškarac koji je silovao svoju ženu sa 50 muškaraca! Žizel ispred suda narod dočekao aplauzima
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih