Повезане вести

Партизан на Грке у осмини финала Купа ЕХФ

Партизан на Грке у осмини финала Купа ЕХФ

Спортски журнал 06.12.2024
Тренер Парног ваљка Ђорђе Ћирковић мисли да је то ривал по мери. Рукометаши Партизан сазнали су име противника у осмини финала Купа ЕХФ. Вољом жреба црно - бели ће снаге одмерити против грчког Диомидиса и биће домаћини у првој… »
Верује у играче Партизана: „Мислим да смо апсолутни фаворит и да је реалност пласман у наредну фазу“

Верује у играче Партизана: „Мислим да смо апсолутни фаворит и да је реалност пласман у наредну фазу“

Данас 06.12.2024
Тренер рукометаша Партизана Ђорђе Ћирковић рекао је да је његова екипа апсолутни фаворит против грчког Диомидис Аргоса, у осмини финала Еврокупа. – Традиционално смо заједно пратили жреб. Мислим да смо апсолутни фаворит и да је… »
Тренер рукометаша Партизан АдмиралБет-а задовољан жребом, за чим жали?

Тренер рукометаша Партизан АдмиралБет-а задовољан жребом, за чим жали?

Спортске.нет 06.12.2024
Тренер рукометаша Партизан АдмиралБет-а Ђорђе Ћирковић рекао је данас да је његова екипа апсолутни фаворит против грчког Диомидис Аргоса, у осмини финала Еврокупа. "Традиционално смо заједно пратили жреб. Мислим да смо апсолутни… »
ЕХФ куп: Рукометаши Партизана сазнали ривала

ЕХФ куп: Рукометаши Партизана сазнали ривала

Спорт клуб 06.12.2024
Рукометаши Партизана играће против грчког Диомидиса у осмини финала ЕХФ купа, одлучено је жребом у Бечу. Први меч играће се 15. или 16. фебруара наредне године када ће Партизан бити домаћин, док је реванш утакмица седам дана… »
Тренер рукометаша Партизана: Фаворити смо против грчке екипе у осмини финала Еврокупа

Тренер рукометаша Партизана: Фаворити смо против грчке екипе у осмини финала Еврокупа

Радио сто плус 06.12.2024
“Традиционално смо заједно пратили жреб. Мислим да смо апсолутни фаворит и да је реалност пласман у наредну фазу. Наравно, не смемо никако потценити клуб који је у претходној рунди елиминисао норвешку екипу, али имамо заиста… »
У Партизану задовољни жребом: "Апсолутни смо фаворити"

У Партизану задовољни жребом: "Апсолутни смо фаворити"

Б92 06.12.2024
Тренер рукометаша Партизана Ђорђе Ћирковић рекао је да је његова екипа апсолутни фаворит против грчког Диомидис Аргоса, у осмини финала Еврокупа. "Традиционално смо заједно пратили жреб. Мислим да смо апсолутни фаворит и да је… »
Одличан жреб за Партизан! Црно-бели сазнали ривала у осмини финала Еврокупа

Одличан жреб за Партизан! Црно-бели сазнали ривала у осмини финала Еврокупа

Телеграф 06.12.2024
Препоручујемо. Рукометаши Партизана обезбедили су пролеће у Европи након 12 година, а сада су сазнали и ривала у осмини финала Еврокупа. Подсетимо, у шеснаестини финала црно-бели су елиминисали аустријски Кремс, дек ће у наредној… »

Вести дана »