Povezane vesti
Bivša žena na pomenu džeju: Od ćerki žute i crvene ruže, evo ko je još došao na groblje (foto)
Kurir pre 5 dana
Džej Ramadanovski umro je na današnji dan pre četiri godine. Porodica je tim povodom organizovala pomen gde je zajedno sa najbližim prijateljima posetila njegovu večnu kuću. Nakon Džejeve Andrijane Tomanić, koja je sa pokojnim Džejom bila do… »
Bivša žena se pojavila na groblju: Održan pomen Džeju Ramadanovskom, uz ćerku stajala i njegova Nada
Mondo pre 5 dana
Danas se navršava četiri godine od kako nas je napustila legenda narodne muzike. Džej Ramadanovski umro je na današnji dan pre četiri godine. Porodica je tim povodom organizovala pomen gde je zajedno sa najbližim prijateljima posetila njegovu večnu… »
Džeju su ubili sestru, a onda mu nestao brat Dorćolskog dona zazidali u temelje benzinske pumpe?! Uradio je nešto…
Kurir pre 5 dana
Džej Ramadanovski umro je na današnji dan pre četiri godine. Porodica je tim povodom organizovala pomen gde je zajedno sa najbližim prijateljima posetila njegovu večnu kuću. Inače, jedna od najvećih životnih tragedija Džeja je osim ubistva… »
(Video) Bivša žena na pomenu džeju: Od ćerke žuti buket, stigao i Adil: Tuga na Novom groblju
Blic pre 5 dana
Džej Ramadanovski umro je na današnji dan pre četiri godine. Porodica je tim povodom organizovala pomen gde je zajedno sa najbližim prijateljima posetila njegovu večnu kuću. Nakon Džejeve Andrijane Tomanić, koja je sa pokojnim Džejom bila do… »
"Tajko moj, nema potrebe da pišem": Ćerka Džeja Ramadanovskog slomljena na godišnjicu njegove smrti
Mondo pre 5 dana
Danas se navršava četiri godine od smrti legendarnog pevača. Danas se navršava tačno četiri godine od smrti Džeja Ramadanovskog, a porodica se još uvek ne miri sa gubitkom. Pevač je sa bivšom suprugom Nedom imao dve ćerke, Anu i Mariju, koja… »
„Tajko moj, četiri godine bez tebe“: Džejeva ćerka se oglasila na godišnjicu smrti oca
Nova pre 5 dana
: Danas je godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog, a tim povodom oglasila se na Instagramu njegova ćerka Marija. Mlađa ćerka Džeja Ramadanovskog na svom Instagram profilu obratila se ocu. „Četiri godine bez tebe tajko moj. Nema potrebe da pišem… »
"Tajko moj, četiri godine bez tebe...": Bolne reči Džejeve ćerke na godišnjicu njegove smrti teraju na suze
Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Danas je godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog a tim povodom oglasila sena Instagramu njegova ćerka. Prošlo je tačno četiri godine otkako nas je napustila velika muzička zvezda. Deleći i dalje jednako bol i tugu za gubitkom svog oca… »
Vesti dana »
"Nisu ispunjeni zahtevi": Oglasili se studenti FDU: Vučićevo obraćanje je napad na sve koji su danima izražavali nezadovoljstvo
Blic pre 9 satijoš 7 povezanih
Čović ponudio posao Vujoševiću uživo u emisiji: "Pusti politiku, mogao bi da pomogneš"
Sportske.net pre 7 satijoš 7 povezanih