Povezane vesti

Baka Rada Milanka sa Kablara u desetoj deceniji živi zdravu i mudru starost

Baka Rada Milanka sa Kablara u desetoj deceniji živi zdravu i mudru starost

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Centar za negovanje tradicije u Čačku i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti to svakodnevno pokazuju na terenu. Naime, oni su između ostalih posetili baku Radu Milanku koja živi u kući na kraju sela Rošci na samom vrhu planine Kablar, kako bi… »
Žene rađajte decu i ne budite lenje: Baka Rada sa Kablara gazi desetu deceniju života i kaže da je srećna žena, ima…

Žene rađajte decu i ne budite lenje: Baka Rada sa Kablara gazi desetu deceniju života i kaže da je srećna žena, ima…

RINA pre 16 dana
Žene rađajte decu i ne budite lenje: Baka Rada sa Kablara gazi desetu deceniju života i kaže da je srećna žena, ima četiri kćerke i čak 18 praunučića - ovo je njena poruka mladima (FOTO) Čačak - Ulepšati „rumeno proleće, odnosno životni… »
Imam 4 ćerke, zato sam sad srećna žena: Baka Rada uživa sa svojih 90+, a ovo poručuje i muškarcima i ženama

Imam 4 ćerke, zato sam sad srećna žena: Baka Rada uživa sa svojih 90+, a ovo poručuje i muškarcima i ženama

Telegraf pre 16 dana
Preporučujemo. Ulepšati „rumeno proleće, odnosno životni period starijih osoba i povećati kvalitet njihovog života, posebno onima koji žive u najudaljenijim selima, zaista je od nemerljivog značaja. Centar za negovanje tradicije u Čačku i… »

Vesti dana »