Повезане вести

(Фото) Милић Вукашиновић објавио слику након ампутације ноге: Рокер пуштен из болнице: "Ево ме код куће, мало скраћен..."

(Фото) Милић Вукашиновић објавио слику након ампутације ноге: Рокер пуштен из болнице: "Ево ме код куће, мало скраћен..."

Блиц 06.12.2024
Рокеру Милићу Вукашиновићу пре неколико дана ампутирана је нога, а он је данас пуштен из болнице. Милић је сада на свом Фејсбук профилу поделио фотографију из породичног дома, а да је задржао позитиван дух потврђује његов осмех… »
"Ево ме код куће, мало скраћен": Милић Вукашиновић се у свом стилу огласио, па показао како изгледа без ноге

"Ево ме код куће, мало скраћен": Милић Вукашиновић се у свом стилу огласио, па показао како изгледа без ноге

Мондо 06.12.2024
Легендарни музичар Милић Вукашиновић, имао је пре неколико дана тешку операцију, када му је ампутирана нога. Како је дан после операције рекао, Милић Вукашиновић (74) је "имао велике болове у стопалима и да хипербаричне коморе… »
Милић Вукашиновић поделио фотографију након ампутације: "Ево ме код куће, мало скраћен..." ФОТО

Милић Вукашиновић поделио фотографију након ампутације: "Ево ме код куће, мало скраћен..." ФОТО

Б92 06.12.2024
Музичару Милићу Вукашиновићу је ампутирана нога, а данас је изашао из болнице, након чега се и огласио на свом Фејсбук профилу. Вукашиновић је убрзо након изласка из болнице поделио фотографију на којој је видљиво његово стање… »
Милић Вукашиновић показао како изгледа без ноге: "Ево ме код куће, мало скраћен..."

Милић Вукашиновић показао како изгледа без ноге: "Ево ме код куће, мало скраћен..."

Курир 06.12.2024
Један од наших највећих музичара Милић Вукашиновић имао је пре неколико дана тешку операцију када му је ампутирана нога. Иначе, како је дан после операције рекао "имао је велике болове у стопалима и да хипербаричне коморе нису… »
Милић Вукашиновић после операције: "Ево ме код куће, мало скраћен..."

Милић Вукашиновић после операције: "Ево ме код куће, мало скраћен..."

Вечерње новости 06.12.2024
ДА је то тако показује и фотографија коју је поделио са својим пратиоцима на друштвеној мрежи "Фејсбук". Фото: В. Данилов, М. Анђела Један од наших највећих музичара Милић Вукашиновић имао је пре неколико дана тешку операцију… »
„Изашао је из болнице, били смо припремљени на ово“: Огласила се Милићева жена, открила нове информације о његовом стању…

„Изашао је из болнице, били смо припремљени на ово“: Огласила се Милићева жена, открила нове информације о његовом стању…

Нова 06.12.2024
: Музичар Милић Вукашиновић имао је пре неколико дана тешку операцију када му је ампутирана нога. Како је дан после операције рекао за Телеграф, „имао је велике болове у стопалима и да хипербаричне коморе нису помогле“, после… »
Милић Вукашиновић напустио болницу: Након што му је ампутирана нога, огласила се његова супруга Сузана и открила у каквом је…

Милић Вукашиновић напустио болницу: Након што му је ампутирана нога, огласила се његова супруга Сузана и открила у каквом је…

Блиц 06.12.2024
Рокер Милић Вукашиновић пре неколико дана је имао тешку операцију приликом које су му лекари ампутирали ногу, а сада је његова супруга Сузана открила да су изашли из болнице. - Добро је, добро је, код куће је изашао је из… »
Милић Вукашиновић напустио болницу! Након што му је ампутирана нога, огласила се његова супруга Сузана и открила нове детаље…

Милић Вукашиновић напустио болницу! Након што му је ампутирана нога, огласила се његова супруга Сузана и открила нове детаље…

Курир 06.12.2024
Један од наших највећих музичара Милић Вукашиновић имао је пре неколико дана тешку операцију када му је ампутирана нога. Иначе, како је дан после операције рекао "имао је велике болове у стопалима и да хипербаричне коморе нису… »
"Били смо припремљени на ово": Милић Вукашиновић пуштен из болнице након ампутације ноге, жена открила нове информације

"Били смо припремљени на ово": Милић Вукашиновић пуштен из болнице након ампутације ноге, жена открила нове информације

Мондо 06.12.2024
Један од наших највећих музичара Милић Вукашиновић имао је пре неколико дана тешку операцију када му је ампутирана нога. Певач Милић Вукашиновић пуштен је из болнице након тешке операције током које му је ампутирана нога до… »
Огласила се жена Милића Вукашиновића: "БИли смо припремљени на ово"

Огласила се жена Милића Вукашиновића: "БИли смо припремљени на ово"

Б92 06.12.2024
Рокер Милић Вукашиновић пре неколико дана је имао тешку операцију приликом које су му лекари ампутирали ногу, а сада је његова супруга Сузана открила да је изашао из болнице. Пре четири дана рокер Милић Вукашиновић је завршио у… »
"Изашао је из болнице, били смо припремљени на ово": Огласила се Милићева жена, открила нове информације

"Изашао је из болнице, били смо припремљени на ово": Огласила се Милићева жена, открила нове информације

Телеграф 06.12.2024
Препоручујемо. Један од наших највећих музичара Милић Вукашиновић имао је пре неколико дана тешку операцију када му је ампутирана нога. Иначе, како је дан после операције рекао за наш портал, "имао је велике болове у стопалима и… »

Вести дана »