Povezane vesti

Slučaj koji menja sve - Optužniza za akušersko nasilje u Sremskoj Mitrovici kao signal za hitne reforme u zdravstvu…

Slučaj koji menja sve - Optužniza za akušersko nasilje u Sremskoj Mitrovici kao signal za hitne reforme u zdravstvu…

Kurir pre 16 dana
U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici potvrđena je optužnica protiv lekara koji se tereti za akušersko nasilje nad Maricom Mihajlović. Da li je taj slučaj prekretnica kada je ponašanje prema trudnicama i porodiljama u pitanju, istraživala je novinarka… »
"Porođaj trajao 31 sat, moj život je sad pakao": Kristina bila žrtva akušerskog nasilja, u bolnici joj nisu dali ni vodu

"Porođaj trajao 31 sat, moj život je sad pakao": Kristina bila žrtva akušerskog nasilja, u bolnici joj nisu dali ni vodu

Mondo pre 16 dana
Porodilišta su mesta gde nastaje život, ali sve češće smo svedoci slučajeva kada dolazi do smrti majke, bebe ili oboje. Slučaj akušerskog nasilja koji je šokirao javnost dobio je novo pravosudno poglavlje. Potvrđena je optužnica protiv jednog… »
"Porođaj je trajao 31 sat, prošla sam kroz pakao" Potresna ispovest još jedne žrtve akušerskog nasilja: Molila sam ih za…

"Porođaj je trajao 31 sat, prošla sam kroz pakao" Potresna ispovest još jedne žrtve akušerskog nasilja: Molila sam ih za…

Kurir pre 16 dana
Slučaj akušerskog nasilja koji je šokirao javnost dobio je novo pravosudno poglavlje. Potvrdjena je optužnica protiv jednog lekara iz sremskomitrovačke bolnice kojeg terete dve žene, a više detalja donela je Aleksandra Dražić, novinarka Kurira: -… »

Vesti dana »