Povezane vesti

“Mislim - dakle protestujem” - sve više fakulteta u blokadi (VIDEO)

“Mislim - dakle protestujem” - sve više fakulteta u blokadi (VIDEO)

Insajder 06.12.2024
„Mislim - dakle protestujem“ jedna je od poruka na ulaznim vratima sada već brojnih fakulteta. I dok jedan broj studenata izlaze na 15 - minutne proteste kako bi odali počast žrtvama tragedije u Novom Sadu, drugi su u potpunosti blokirali svoje… »
Dekanat Filozofskog fakulteta u Beogradu podržao studente: „Prekidamo nastavu u potpunosti“

Dekanat Filozofskog fakulteta u Beogradu podržao studente: „Prekidamo nastavu u potpunosti“

Nova 06.12.2024
: Na zvaničnom sajtu Filozofskog fakuteta Univerziteta u Beogradu objavljeno je saopštenje, u kojem se javnost obaveštava da u ovoj visokoškolskoj ustanovi prekidaju sve oblike nastavnih aktivnosti. Saopštenje prenosimo u celosti: „Obaveštavamo… »
Buđenje akademske zajednice: Deo profesora stao uz studente

Buđenje akademske zajednice: Deo profesora stao uz studente

Vreme 06.12.2024
Talas protesta i blokada na fakultetima u Srbiji nastavlja da se širi, a studentskom buntu stiže i podrška pojedinih profesora. „Mislim da imam profesionalnu, pedagošku i moralnu obavezu da podržim studentske blokade”, kaže za „Vreme”… »
Studenti blokiraju fakultete u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu

Studenti blokiraju fakultete u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu

NIN 06.12.2024
Studenti i dalje blokiraju niz fakulteta u sklopu Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a danas su im pridružuju i kolege iz Kragujevca blokirajuću zgradu Rektorata Univerziteta u tom gradu. Za svega nekoliko dana u blokade su stupili studenti sa… »
Filozofski fakultet u Beogradu: Prekidamo sve oblike nastavnih aktivnosti, stojimo uz studente

Filozofski fakultet u Beogradu: Prekidamo sve oblike nastavnih aktivnosti, stojimo uz studente

N1 Info 06.12.2024
Filozofski fakultet u Beogradu saopštio je da prekida sve oblike nastavnih aktivnosti na Fakultetu. „Obaveštavamo javnost da su veća svih nastavno-naučnih jedinica Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu donela odluku o prekidu svih oblika… »
Filozofski fakultet u Beogradu saopštio da prekida sve nastavne aktivnosti

Filozofski fakultet u Beogradu saopštio da prekida sve nastavne aktivnosti

Danas 06.12.2024
Veća svih nastavno-naučnih jedinica Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu donela su odluku o prekidu svih oblika nastavnih aktivnosti na Fakultetu, saopšteno je danas. Filozofski fakultet u Beogradu solidarno stoji uz studente, pridružuje se… »
Naučno-nastavna veća Filozofskog fakulteta u Beogradu podržala studentske blokade

Naučno-nastavna veća Filozofskog fakulteta u Beogradu podržala studentske blokade

Novi magazin 06.12.2024
Veća svih nastavno-naučnih jedinica Filozofskog fakulteta u Beogradu saopštila su danas da se pridružuju studentskim blokadama i njihovim zahtevima i da će prekinuti sve nastavne aktivnosti. "Filozofski fakultet u Beogradu solidarno stoji uz… »

Vesti dana »