Повезане вести
“Мислим - дакле протестујем” - све више факултета у блокади (ВИДЕО)
Инсајдер 06.12.2024
„Мислим - дакле протестујем“ једна је од порука на улазним вратима сада већ бројних факултета. И док један број студената излазе на 15 - минутне протесте како би одали почаст жртвама трагедије у Новом Саду, други су у потпуности… »
Деканат Филозофског факултета у Београду подржао студенте: „Прекидамо наставу у потпуности“
Нова 06.12.2024
: На званичном сајту Филозофског факутета Универзитета у Београду објављено је саопштење, у којем се јавност обавештава да у овој високошколској установи прекидају све облике наставних активности. Саопштење преносимо у… »
Буђење академске заједнице: Део професора стао уз студенте
Време 06.12.2024
Талас протеста и блокада на факултетима у Србији наставља да се шири, а студентском бунту стиже и подршка појединих професора. „Мислим да имам професионалну, педагошку и моралну обавезу да подржим студентске блокаде”, каже за… »
Студенти блокирају факултете у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу
НИН 06.12.2024
Студенти и даље блокирају низ факултета у склопу Универзитета у Београду, Новом Саду и Нишу, а данас су им придружују и колеге из Крагујевца блокирајућу зграду Ректората Универзитета у том граду. За свега неколико дана у блокаде… »
Филозофски факултет у Београду: Прекидамо све облике наставних активности, стојимо уз студенте
Н1 Инфо 06.12.2024
Филозофски факултет у Београду саопштио је да прекида све облике наставних активности на Факултету. „Обавештавамо јавност да су већа свих наставно-научних јединица Филозофског факултета Универзитета у Београду донела одлуку о… »
Филозофски факултет у Београду саопштио да прекида све наставне активности
Данас 06.12.2024
Већа свих наставно-научних јединица Филозофског факултета Универзитета у Београду донела су одлуку о прекиду свих облика наставних активности на Факултету, саопштено је данас. Филозофски факултет у Београду солидарно стоји уз… »
Научно-наставна већа Филозофског факултета у Београду подржала студентске блокаде
Нови магазин 06.12.2024
Већа свих наставно-научних јединица Филозофског факултета у Београду саопштила су данас да се придружују студентским блокадама и њиховим захтевима и да ће прекинути све наставне активности. "Филозофски факултет у Београду… »
Вести дана »
"Мајсторија право из Сомбора": Делује лако кад ради Јокић, али излуђује све око себе
Мондо пре 10 минутајош 14 повезаних
Јапан погодио земљотрес јачине 6,7 степени Рихтерове скале, упозорење на цунами
РТВ пре 1 сатјош 6 повезаних