Povezane vesti
„Izgubila sam brata, supruga, pa oca, ceo život se na mene sručio“: Snežana Đurišić o najtežem životnom periodu
Nova 06.12.2024
: Pevačica Snežana Đurišić kaže da se svojevremeno borila sa depresijom, a sve nakon što je imala veliki gubitak u porodici. Ona tvrdi da joj je gubitak supruga vrlo teško pao, pa je morala čak da potraži stručnu pomoć. Njen život nije uvek bio lak, a… »
"Uhvatila me velika depresija": Snežana Đurišić bila u velikom problemu: "s tim gubitkom se i danas nisam pomirila"
Blic 06.12.2024
Pevačica Snežana Đurišić kaže da se svojevremeno borila sa depresijom, a sve nakon što je imala veliki gubitak u porodici. Ona tvrdi da joj je gubitak supruga vrlo teško pao, pa je morala čak da potraži stručnu pomoć. - Za sebe u svojoj glavi ja nisam… »
Vesti dana »
Kruzer na kom je izbio hantavirus stigao na Tenerife: Putnici se iskrcavaju na tlo Evrope i pod strogim merama vraćaju kući
Nova pre 31 minutajoš 28 povezanih
Lejkersima se smeši metla! Lebron ponižen na svom terenu, moćna Oklahoma gazi ka finalu Zapada! Topić ponovo dobio šansu! (video)
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Katarski tanker sa gasom prošao kroz Ormuz, prvi izvoz iz regiona od početka rata
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih