Повезане вести
"Не сећа се": Супруга непокретног деде (88) који је претучен на Новом Београду открила у каквом је стању
Телеграф 06.12.2024
Вести са насловне. "Владан је јако лоше, непокретан.. Не једе, не пије... Не сећа се чак ни да је нападнут, мисли да је сам пао - овим речима започиње исповест Мира, супруга деке Владана А. (88) са Новог Београда којег је… »
"Непокретан је, не сећа се да је нападнут": Супруга деке (88) који је брутално претучен док је ишао да купи купус у страху…
Блиц 06.12.2024
- Владан је јако лоше, непокретан.. Не једе, не пије.. Не сећа се чак ни да је нападнут, мисли да је сам пао - овим речима започиње исповест Мира, супруга деке Владана А. (88) са Новог Београда којег је крвнички претукао… »
"Не сећа се да је нападнут, непокретан је": Старијег човека унаказио мушкарац на Новом Београду, огласила се супруга
Мондо 06.12.2024
Огласила се супруга тешко претученог старијег мушкарца на Новом Београду. Открила је да је он у јако тешком стању након што га је напао на улици тридесетдвогодишњи мушкарац. М.А, супруга старијег мушкарца В.А. (88) који је… »
"Не сећа се да је нападнут, рекао је само једну реченицу" Супруга пресретнутог, па сурово пребијеног мушкарца на Новом…
Курир 06.12.2024
- Јако је лоше, непокретан.. Не једе, не пије.. Не сећа се чак ни да је нападнут, мисли да је сам пао - овим речима започиње исповест, супруга деке В.А. (88) са Новог Београда којег је крвнички претукао С.Б. (32) и нанео му… »
Мртав пијан претукао деку (88) који је кренуо на пијацу: Шта се дешава са насилником са Новог Београда: Сумњало се да ради за…
Блиц 06.12.2024
Саслушање Слободана Б. (32) осумњиченог да је средином новембра брутално, испред једне пекаре на Новом Београду, претукао деку Владана А. (88) заказано је за следећу недељу у Вишем јавном тужилаштву у Београду, сазнаје "Блиц"… »
Вести дана »
МУП о дешавањима у Новом Саду: Полиција поступа искључиво у складу са законом
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
"Ахмићи су зли, хране се злобом": Нериова вереница ушла у Елиту, одмах раскринкала Ситу и изнела шок детаље
Телеграф пре 27 минутајош 4 повезане
(Фото, видео) од заглављеног штапића у уху до убода ексера: Почела са радом ноћна смена у домовима здравља у Србији: Ево због чега су се све грађани вечерас јавили
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана