Povezane vesti

Zlatku Kokanoviću gazdinstvo stavljeno u pasivan status: "Neće nas ućutkati"

Zlatku Kokanoviću gazdinstvo stavljeno u pasivan status: "Neće nas ućutkati"

Radio 021 pre 11 dana
Poljoprivredno gazdistvo Zlatka Kokanovića iz pokreta Ne damo Jadar stavljeno je, rešenjem Ministarstva poljoprivrede, u pasivan status i to na pet godina. To praktično znači da neće imati pravo na bilo kakve subvencije za razvoj poljoprivredne… »
Kokanoviću gazdinstvo stavljeno u pasivan status: „E, sad nam je udario na porodicu“

Kokanoviću gazdinstvo stavljeno u pasivan status: „E, sad nam je udario na porodicu“

N1 Info pre 11 dana
Poljoprivredno gazdistvo Zlatka Kokanovića iz pokreta Ne damo Jadar stavljeno je, rešenjem Ministarstva poljoprivrede - u pasivan status i to na pet godina. To praktično znači da neće imati pravo na bilo kakve subvencije za razvoj poljoprivredne… »
Kokanoviću gazdinstvo stavljeno u pasivan status: „Danas sam to ja, a sutra ćete biti vi“

Kokanoviću gazdinstvo stavljeno u pasivan status: „Danas sam to ja, a sutra ćete biti vi“

Nova pre 11 dana
: Poljoprivredno gazdistvo Zlatka Kokanovića iz pokreta Ne damo Jadar stavljeno je, rešenjem Ministarstva poljoprivrede - u pasivan status i to na pet godina. To praktično znači da neće imati pravo na bilo kakve subvencije za razvoj poljoprivredne… »
„Neće nas ućutkati“: Poljoprivrednicima gazdinstva stavljena u pasivan status, slede višemilionski gubici

„Neće nas ućutkati“: Poljoprivrednicima gazdinstva stavljena u pasivan status, slede višemilionski gubici

Danas pre 12 dana
Nekim poljoprivrednicima počela su da stižu rešenja kojima im se gazdinstva stavljaju u pasivan status, čime im se uskraćuju sve vrste podsticaja na period od pet godina. Poljoprivrednik Predrag Veljković, dobio je rešenje Ministarstva… »

Vesti dana »