Повезане вести

Златку Кокановићу газдинство стављено у пасиван статус: "Неће нас ућуткати"

Златку Кокановићу газдинство стављено у пасиван статус: "Неће нас ућуткати"

Радио 021 06.12.2024
Пољопривредно газдиство Златка Кокановића из покрета Не дамо Јадар стављено је, решењем Министарства пољопривреде, у пасиван статус и то на пет година. То практично значи да неће имати право на било какве субвенције за развој… »
Кокановићу газдинство стављено у пасиван статус: „Е, сад нам је ударио на породицу“

Кокановићу газдинство стављено у пасиван статус: „Е, сад нам је ударио на породицу“

Н1 Инфо 06.12.2024
Пољопривредно газдиство Златка Кокановића из покрета Не дамо Јадар стављено је, решењем Министарства пољопривреде - у пасиван статус и то на пет година. То практично значи да неће имати право на било какве субвенције за… »
Кокановићу газдинство стављено у пасиван статус: „Данас сам то ја, а сутра ћете бити ви“

Кокановићу газдинство стављено у пасиван статус: „Данас сам то ја, а сутра ћете бити ви“

Нова 06.12.2024
: Пољопривредно газдиство Златка Кокановића из покрета Не дамо Јадар стављено је, решењем Министарства пољопривреде - у пасиван статус и то на пет година. То практично значи да неће имати право на било какве субвенције за… »
„Неће нас ућуткати“: Пољопривредницима газдинства стављена у пасиван статус, следе вишемилионски губици

„Неће нас ућуткати“: Пољопривредницима газдинства стављена у пасиван статус, следе вишемилионски губици

Данас 06.12.2024
Неким пољопривредницима почела су да стижу решења којима им се газдинства стављају у пасиван статус, чиме им се ускраћују све врсте подстицаја на период од пет година. Пољопривредник Предраг Вељковић, добио је решење… »

Вести дана »