Povezane vesti
Lekaru za akušersko nasilje preti do 12 godina zatvora! Marica: Moje dete je pod zemljom, nadam se da će ga osuditi! Skakao…
Kurir pre 5 dana
Viši sud u Sremskoj Mitrovici prvostepeno je potvrdio optužnicu protiv lekara bolnice u tom gradu M. M. iz Rume, osumnjičenog za akušersko nasilje! Njemu se u slučaju Marice Mihajlović, koja je nakon porođaja izgubila bebu, na teret stavlja teško… »
"Doktor šeta uzdignute glave, ispija kafe po kafićima... A moje dete je mrtvo": Potresna Jelenina ispovest nakon…
Kurir pre 5 dana
Viši sud u Sremskoj Mitrovici prvostepeno je potvrdio optužnicu protiv lekara bolnice u tom gradu, M. M. iz Rume, osumnjičenog za akušersko nasilje! Njemu se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv zdravlja ljudi u vezi sa… »
"Moje dete je pod zemljom, a on šeta na slobodi, nadam se da će biti optužen": Potvrđena optužnica protiv ginekologa, a…
Kurir pre 5 dana
Optužnica koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, protiv lekara sremskomitrovačke Opšte bolnice M. M. (45) iz Rume, potvrđena je 18. novembra. U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, optužnica je potvrđena, kako navodi Dnevnik… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih
Rasprava Čovića i Vujoševića o politici: „To ti je prljava voda u koju si ti uleteo da nekom pomogneš“
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih