Povezane vesti
Lekaru za akušersko nasilje preti do 12 godina zatvora! Marica: Moje dete je pod zemljom, nadam se da će ga osuditi! Skakao mi…
Kurir 06.12.2024
Viši sud u Sremskoj Mitrovici prvostepeno je potvrdio optužnicu protiv lekara bolnice u tom gradu M. M. iz Rume, osumnjičenog za akušersko nasilje! Njemu se u slučaju Marice Mihajlović, koja je nakon porođaja izgubila bebu, na teret stavlja teško delo… »
"Doktor šeta uzdignute glave, ispija kafe po kafićima... A moje dete je mrtvo": Potresna Jelenina ispovest nakon potvrđivanja…
Kurir 06.12.2024
Viši sud u Sremskoj Mitrovici prvostepeno je potvrdio optužnicu protiv lekara bolnice u tom gradu, M. M. iz Rume, osumnjičenog za akušersko nasilje! Njemu se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv zdravlja ljudi u vezi sa krivičnim… »
"Moje dete je pod zemljom, a on šeta na slobodi, nadam se da će biti optužen": Potvrđena optužnica protiv ginekologa, a…
Kurir 06.12.2024
Optužnica koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, protiv lekara sremskomitrovačke Opšte bolnice M. M. (45) iz Rume, potvrđena je 18. novembra. U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, optužnica je potvrđena, kako navodi Dnevnik, zbog… »
Vesti dana »
Pogledajte kakvo je sada stanje na prelazima: Kamioni parkirani jedan uz drugi, ljudi na asfaltu, granice zatvorene - teretni saobraćaj u totalnom zastoju
Kurir pre 3 minutajoš 84 povezane
„Car granica“ ide u Minesotu, Tramp kaže da je strog ali pravedan
Politika pre 39 minutajoš 28 povezanih
Zlato prešlo istorijski prag od 5.000 dolara usred neizvesnosti iz SAD
Serbian News Media pre 44 minutajoš 41 povezana
Novi Pazar pod oblačnim nebom, RHMZ upozorava na olujni vetar u Srbiji
IndeksOnline pre 5 satijoš 32 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku: Najmanje 14 mrtvih, stotine hiljada bez struje
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih