Повезане вести
"Ми Нисмо били у вези! Ја сам био ожењен тада!" Атмир Алба одмотао клупко лажи: Изнео истину објаснио све у детаље: Не знам…
Курир 06.12.2024
Након што ју је трудна Милица Величковић својим питањима и изношењем информација у " Елити" сатерала у ћошак, Софија Јанићијевић признала је да је са својим добављачем Атмиром Алитијем Албом била у емотивној вези. Сада се… »
Прво оглашавање атмира албе, софијиног бившег! Раскринкао је и открио истину: Направила му велике проблеме, а и дужна му је…
Курир 06.12.2024
Атмир Алити Алба, бивши дечко Софије Јањићијевић, огласио се ексклузивно након што је Милица Величковић поменула његово име у " Елити", да би потом Софија признала да је реч о њеном бившем дечку, а не само добављачу луксузног… »
Софија се јавно обратила бившем дечку! Порука коју је послала у спољашни свет многе оставила без текста, у све умешана и ова…
Курир 06.12.2024
Милица Величковић уласком у Елиту направила је праву пометњу на имању, а највећи шок међу учесницима настао је када је испричала све што је чула о Софији Јанићијевић и њеној прошлости. Софија, поносна власница салона луксузног… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 37 минутајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 37 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане