Povezane vesti

"Mi Nismo bili u vezi! Ja sam bio oženjen tada!" Atmir Alba odmotao klupko laži: Izneo istinu objasnio sve u detalje: Ne znam…

"Mi Nismo bili u vezi! Ja sam bio oženjen tada!" Atmir Alba odmotao klupko laži: Izneo istinu objasnio sve u detalje: Ne znam…

Kurir pre 30 dana
Nakon što ju je trudna Milica Veličković svojim pitanjima i iznošenjem informacija u " Eliti" saterala u ćošak, Sofija Janićijević priznala je da je sa svojim dobavljačem Atmirom Alitijem Albom bila u emotivnoj vezi. Sada se oglasio on i izneo… »
Prvo oglašavanje atmira albe, sofijinog bivšeg! Raskrinkao je i otkrio istinu: Napravila mu velike probleme, a i dužna mu je…

Prvo oglašavanje atmira albe, sofijinog bivšeg! Raskrinkao je i otkrio istinu: Napravila mu velike probleme, a i dužna mu je…

Kurir pre 29 dana
Atmir Aliti Alba, bivši dečko Sofije Janjićijević, oglasio se ekskluzivno nakon što je Milica Veličković pomenula njegovo ime u " Eliti", da bi potom Sofija priznala da je reč o njenom bivšem dečku, a ne samo dobavljaču luksuznog nameštaja… »
Sofija se javno obratila bivšem dečku! Poruka koju je poslala u spoljašni svet mnoge ostavila bez teksta, u sve umešana i…

Sofija se javno obratila bivšem dečku! Poruka koju je poslala u spoljašni svet mnoge ostavila bez teksta, u sve umešana i…

Kurir pre 30 dana
Milica Veličković ulaskom u Elitu napravila je pravu pometnju na imanju, a najveći šok među učesnicima nastao je kada je ispričala sve što je čula o Sofiji Janićijević i njenoj prošlosti. Sofija, ponosna vlasnica salona luksuznog nameštaja… »

Vesti dana »