Povezane vesti
"Mi Nismo bili u vezi! Ja sam bio oženjen tada!" Atmir Alba odmotao klupko laži: Izneo istinu objasnio sve u detalje: Ne znam…
Kurir pre 30 dana
Nakon što ju je trudna Milica Veličković svojim pitanjima i iznošenjem informacija u " Eliti" saterala u ćošak, Sofija Janićijević priznala je da je sa svojim dobavljačem Atmirom Alitijem Albom bila u emotivnoj vezi. Sada se oglasio on i izneo… »
Prvo oglašavanje atmira albe, sofijinog bivšeg! Raskrinkao je i otkrio istinu: Napravila mu velike probleme, a i dužna mu je…
Kurir pre 29 dana
Atmir Aliti Alba, bivši dečko Sofije Janjićijević, oglasio se ekskluzivno nakon što je Milica Veličković pomenula njegovo ime u " Eliti", da bi potom Sofija priznala da je reč o njenom bivšem dečku, a ne samo dobavljaču luksuznog nameštaja… »
Sofija se javno obratila bivšem dečku! Poruka koju je poslala u spoljašni svet mnoge ostavila bez teksta, u sve umešana i…
Kurir pre 30 dana
Milica Veličković ulaskom u Elitu napravila je pravu pometnju na imanju, a najveći šok među učesnicima nastao je kada je ispričala sve što je čula o Sofiji Janićijević i njenoj prošlosti. Sofija, ponosna vlasnica salona luksuznog nameštaja… »
Vesti dana »
Povećan intenzitet saobraćaja, smanjena vidljivost na državnim putevima
Euronews pre 7 satijoš 26 povezanih
Studenti održali još jednu 15-minutnu blokadu u znak sećanja na žrtve pada nadstrešnice
NIN pre 6 satijoš 12 povezanih
Ovu zgodnu voditeljku je Igor Kojić ostavio nakon što je cela Srbija brujala o njenom intimnom snimku: "Razočarao me je, bio je moja velika ljubav"
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Zbog tragedije, otkazano okupljanje na Badnje veče pred Cetinjskim manastirom
RTV pre 34 minutajoš 21 povezana
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o dugoročnom gasnom aranžmanu i NIS-u
RTS pre 5 satijoš 19 povezanih