Povezane vesti
Šolc: Spreman sam da sa Trampom razvijem zajedničku strategiju za Ukrajinu
NIN 07.12.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da možemo da… »
Šolc razgovarao sa Trampom: Ide se ka "zajedničkoj strategiji za Ukrajinu" Nemačke i SAD!?
Pravda 07.12.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da možemo da… »
Šolc: Spreman sam da sa Trampom razvijem zajedničku strategiju za Ukrajinu
Insajder 07.12.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. 'Uveren sam da možemo da… »
Šolc razgovarao telefonom sa Trampom: Možemo da razvijemo zajedničku strategiju za Ukrajinu
Telegraf 07.12.2024
Preporučujemo. Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 5 satijoš 3 povezane

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 6 satijoš 4 povezane