Povezane vesti
Šolc: Spreman sam da sa Trampom razvijem zajedničku strategiju za Ukrajinu
NIN 07.12.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da možemo da… »
Šolc razgovarao sa Trampom: Ide se ka "zajedničkoj strategiji za Ukrajinu" Nemačke i SAD!?
Pravda 07.12.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da možemo da… »
Šolc: Spreman sam da sa Trampom razvijem zajedničku strategiju za Ukrajinu
Insajder 07.12.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. 'Uveren sam da možemo da… »
Šolc razgovarao telefonom sa Trampom: Možemo da razvijemo zajedničku strategiju za Ukrajinu
Telegraf 07.12.2024
Preporučujemo. Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 30 minutajoš 1 povezana

Počeo protest na Zvezdari: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove ulice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana