Povezane vesti

Šolc: Spreman sam da sa Trampom razvijem zajedničku strategiju za Ukrajinu

NIN pre 15 dana
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da možemo… »
Šolc razgovarao sa Trampom: Ide se ka "zajedničkoj strategiji za Ukrajinu" Nemačke i SAD!?

Šolc razgovarao sa Trampom: Ide se ka "zajedničkoj strategiji za Ukrajinu" Nemačke i SAD!?

Pravda pre 15 dana
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da možemo… »

Insajder pre 15 dana
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. 'Uveren sam da možemo… »
Šolc razgovarao telefonom sa Trampom: Možemo da razvijemo zajedničku strategiju za Ukrajinu

Šolc razgovarao telefonom sa Trampom: Možemo da razvijemo zajedničku strategiju za Ukrajinu

Telegraf pre 15 dana
Preporučujemo. Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren… »

Vesti dana »