Повезане вести

Шолц: Спреман сам да са Трампом развијем заједничку стратегију за Украјину

НИН 07.12.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц изразио је уверење да ће моћи да постигне договор са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом о заједничкој стратегији за Украјину, а то је изјавио након што су разговарали телефоном… »
Шолц разговарао са Трампом: Иде се ка "заједничкој стратегији за Украјину" Немачке и САД!?

Шолц разговарао са Трампом: Иде се ка "заједничкој стратегији за Украјину" Немачке и САД!?

Правда 07.12.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц изразио је уверење да ће моћи да постигне договор са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом о заједничкој стратегији за Украјину, а то је изјавио након што су разговарали телефоном… »

Инсајдер 07.12.2024
Шолц разговарао телефоном са Трампом: Можемо да развијемо заједничку стратегију за Украјину

Шолц разговарао телефоном са Трампом: Можемо да развијемо заједничку стратегију за Украјину

Телеграф 07.12.2024
Препоручујемо. Немачки канцелар Олаф Шолц изразио је уверење да ће моћи да постигне договор са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом о заједничкој стратегији за Украјину, а то је изјавио након што су разговарали… »

Вести дана »