Povezane vesti
Šolc: Spreman sam da sa Trampom razvijem zajedničku strategiju za Ukrajinu
NIN 07.12.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da možemo da… »
Šolc razgovarao sa Trampom: Ide se ka "zajedničkoj strategiji za Ukrajinu" Nemačke i SAD!?
Pravda 07.12.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da možemo da… »
Šolc: Spreman sam da sa Trampom razvijem zajedničku strategiju za Ukrajinu
Insajder 07.12.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. 'Uveren sam da možemo da… »
Šolc razgovarao telefonom sa Trampom: Možemo da razvijemo zajedničku strategiju za Ukrajinu
Telegraf 07.12.2024
Preporučujemo. Nemački kancelar Olaf Šolc izrazio je uverenje da će moći da postigne dogovor sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom o zajedničkoj strategiji za Ukrajinu, a to je izjavio nakon što su razgovarali telefonom. "Uveren sam da… »
Vesti dana »

Putnički vozovi od danas idu brzom prugom Beograd-Subotica – do kada su karte besplatne i koji je red vožnje
RTS pre 31 minutajoš 21 povezana

"Bio je pjevač koji je obeležio epohu" Haris Džinović se tužnim rečima oprostio od Halida Bešlića, i podelio emotivnu fotografiju...
Kurir pre 17 minutajoš 23 povezane

Od ovog datuma nova tura snega i zahlađenje: Stiže "miholjski" obrt, ali ruska zima ne popušta: Ovo je detaljna prognoza
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih

Krunić napada masters titulu i Top 20 na svetu: Sada želi novi podvig
Nova pre 11 minutajoš 19 povezanih