Povezane vesti
Đilas: Maja Popović službenica BIA, a Nenad Stefanović se ponaša kao lični Vučićev tužilac
N1 Info 07.12.2024
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je da je "Maja Popović službenica BIA koja je odlukom Aleksandra Vučića, šefa organizovane kriminalne grupe koja uništava Srbiju, raspoređena na mesto ministra pravde u zemlji u kojoj pravde nema… »
Dragan Đilas: Pritisak da prestanem javnost da obaveštavam o načinu rada Višeg javnog tužilaštva
Glas Šumadije 07.12.2024
Danima traje rasprava više tužilaca i ministarke pravde povodom moje izjave o tužiocu Nikoli Panteliću koju kvalifikuju kao pretnju i pritisak na Tužilaštvo. Pošto svi pominju mene, koji za razliku od njih nemam moć da pošaljem bilo koga u zatvor, mogao… »
Vesti dana »
Danas do 17 stepeni, u subotu drastičan pad temperature: Kakvo nas vreme čeka naredne sedmice?
Danas pre 2 satajoš 22 povezane
Automobil se prevrtao 15 metara, devojka čudom živa: Teška saobraćajka kod Bubanj Potoka: Prolaznici izvlačili povređenu iz smrskane "mazde"
Kurir pre 39 minutajoš 13 povezanih
"Ukoliko država koliko-toliko uspe da zaštiti domaće tržište, ostaćemo i mi na selu": Poljoprivrednici najavljuju nove blokade VIDEO
Nova pre 53 minutajoš 9 povezanih
Jesmo li sve bliže novom sukobu: Amerika preti Iranu i šalje nosače aviona
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih