Povezane vesti
"Duša me boli, sve se u meni raspada" Oglasila se majka Milice (28) koju je na svirep način ubio muž Englez: Najviše bole reči…
Kurir 07.12.2024
Srpkinja Milica Žilić (28) ubijena je u Velikoj Britaniji, a njeno telo pronađeno je u stanu para na Vulverhempton Roudu u Stafordu 27. novembra 2023. godine, nakon što je policija pozvana na adresu malo pre 13.30 po lokalnom vremenu. Nakon što je telo… »
Zario joj je nož u grudi: Srpkinju Milicu (28) ubio muž Englez, njena majka se oglasila potresnim rečima: "Sve u meni se…
Blic 07.12.2024
Dejl Kruk osuđen je na zatvorsku kaznu u petak na sudu u Stafordu u Velikoj Britaniji nakon što je ranije priznao da je ubio svoju 28-godišnju suprugu Milicu Žilić. Njeno telo pronađeno je u stanu para na Vulverhempton Roudu u Stafordu 27. novembra 2023… »
Vesti dana »
SPC i vernici slave praznik Svete velikomučenice Marine poznate kao Ognjena Marija
Sputnik pre 26 minutajoš 13 povezanih
Danas druga konstitutivna sednica Saveta REM, na dnevnom redu izbor predsednika
Beta pre 37 minutajoš 10 povezanih
RHMZ: Na snazi narandžasti meteoalarm za celu Srbiju, na početku toplotnog talasa 37°C
Insajder pre 31 minutajoš 10 povezanih
Tramp ponovo preti "snažnim udarom" na Iran; Pezeškijan pozvao građane da "čvrsto stanu“ protiv neprijatelja
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih