Povezane vesti
"Duša me boli, sve se u meni raspada" Oglasila se majka Milice (28) koju je na svirep način ubio muž Englez: Najviše bole…
Kurir 07.12.2024
Srpkinja Milica Žilić (28) ubijena je u Velikoj Britaniji, a njeno telo pronađeno je u stanu para na Vulverhempton Roudu u Stafordu 27. novembra 2023. godine, nakon što je policija pozvana na adresu malo pre 13.30 po lokalnom vremenu. Nakon što je… »
Zario joj je nož u grudi: Srpkinju Milicu (28) ubio muž Englez, njena majka se oglasila potresnim rečima: "Sve u meni se…
Blic 07.12.2024
Dejl Kruk osuđen je na zatvorsku kaznu u petak na sudu u Stafordu u Velikoj Britaniji nakon što je ranije priznao da je ubio svoju 28-godišnju suprugu Milicu Žilić. Njeno telo pronađeno je u stanu para na Vulverhempton Roudu u Stafordu 27. novembra… »
Zario joj je nož u grudi: Srpkinju Milicu (28) ubio muž Englez, njena majka se oglasila potresnim rečima: "Sve u meni se…
Blic 07.12.2024
Dejl Kruk osuđen je na zatvorsku kaznu u petak na sudu u Stafordu u Velikoj Britaniji nakon što je ranije priznao da je ubio svoju 28-godišnju suprugu Milicu Žilić. Njeno telo pronađeno je u stanu para na Vulverhempton Roudu u Stafordu 27. novembra… »
Vesti dana »
Požar u domu: Podmetnut?! Sumnja se da je jedan stanar namerno zapalio dušek
Blic pre 16 minutajoš 93 povezane
Studenti najavili blokadu sva tri mosta u Novom Sadu 1. februara na Dan grada
Beta pre 1 satjoš 84 povezane
Advokatska komora Srbije donela novu odluku o trodnevnoj obustavi rada
Beta pre 40 minutajoš 50 povezanih
U teškom stanju dvoje od četvoro povređenih u staračkom domu u kojem je izbio požar u Barajevu
Danas pre 40 minutajoš 55 povezanih