Povezane vesti
"Ostala trudna i tad joj je saopštio strašne vesti!" Manekenka bila u paklu droge, a njena životna priča kida dušu: Dao mi…
Kurir 07.12.2024
Simona Miljoković pre 15 godina osvojila je titiulu "kraljica Hrvatske", bila je rijaliti zvezda, manekenka i pevačica, koja je iza sebe ostavila burnu prošlost i okrenula se veri. Kako je sama priznala, bila je u kandžama droge i prostitucije, a 14… »
"Dao mi je kovertu i poslao me na abortus": Simona upala u kandže droge i prostitucije, sada se okrenula veri
Mondo 07.12.2024
Simona Mijoković otvorila je dušu i ogolila svoju tešku prošlost. Simona Miljoković pre 15 godina osvojila je titiulu "kraljica Hrvatske", bila je rijaliti zvezda, manekenka i pevačica, koja je iza sebe ostavila burnu prošlost i okrenula se veri… »
"Tri puta sam prekinula trudnoću za godinu dana": Manekenka prošla stravu i užas, a onda se okrenula veri, sada živi novi…
Blic 06.12.2024
Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, te sada živi mirnim i porodičnim životom, iako je imala veoma burnu prošlost. Ona je jednom prilikom otkrila da je koristila opijate, da se bavila… »
Vesti dana »
Netanjahu: Trampova ideja za raseljavanje Palestinaca iz Gaze je prva dobra ideja
Vesti online pre 35 minutajoš 19 povezanih
Zelenski optužuje: Putin čini sve da u rat uvuče Belorusiju, Poljsku i Litvaniju
Kurir pre 7 satijoš 5 povezanih
Zemljotres u Turskoj: Dve godine kasnije, još se traga za nestalom decom
BBC News pre 1 satjoš 4 povezane
SAD bi mogle da predstave Trumpov mirovni plan za Ukrajinu sledeće nedelje
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 1 povezana