Povezane vesti

"Ostala trudna i tad joj je saopštio strašne vesti!" Manekenka bila u paklu droge, a njena životna priča kida dušu: Dao mi…

"Ostala trudna i tad joj je saopštio strašne vesti!" Manekenka bila u paklu droge, a njena životna priča kida dušu: Dao mi…

Kurir pre 4 dana
Simona Miljoković pre 15 godina osvojila je titiulu "kraljica Hrvatske", bila je rijaliti zvezda, manekenka i pevačica, koja je iza sebe ostavila burnu prošlost i okrenula se veri. Kako je sama priznala, bila je u kandžama droge i prostitucije, a 14… »
"Dao mi je kovertu i poslao me na abortus": Simona upala u kandže droge i prostitucije, sada se okrenula veri

"Dao mi je kovertu i poslao me na abortus": Simona upala u kandže droge i prostitucije, sada se okrenula veri

Mondo pre 5 dana
Simona Mijoković otvorila je dušu i ogolila svoju tešku prošlost. Simona Miljoković pre 15 godina osvojila je titiulu "kraljica Hrvatske", bila je rijaliti zvezda, manekenka i pevačica, koja je iza sebe ostavila burnu prošlost i okrenula se veri… »
"Tri puta sam prekinula trudnoću za godinu dana": Manekenka prošla stravu i užas, a onda se okrenula veri, sada živi novi…

"Tri puta sam prekinula trudnoću za godinu dana": Manekenka prošla stravu i užas, a onda se okrenula veri, sada živi novi…

Blic pre 5 dana
Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, te sada živi mirnim i porodičnim životom, iako je imala veoma burnu prošlost. Ona je jednom prilikom otkrila da je koristila opijate, da se bavila… »

Vesti dana »