Повезане вести
"Остала трудна и тад јој је саопштио страшне вести!" Манекенка била у паклу дроге, а њена животна прича кида душу: Дао ми је…
Курир 07.12.2024
Симона Миљоковић пре 15 година освојила је титиулу "краљица Хрватске", била је ријалити звезда, манекенка и певачица, која је иза себе оставила бурну прошлост и окренула се вери. Како је сама признала, била је у канџама дроге… »
"Дао ми је коверту и послао ме на абортус": Симона упала у канџе дроге и проституције, сада се окренула вери
Мондо 07.12.2024
Симона Мијоковић отворила је душу и оголила своју тешку прошлост. Симона Миљоковић пре 15 година освојила је титиулу "краљица Хрватске", била је ријалити звезда, манекенка и певачица, која је иза себе оставила бурну прошлост и… »
"Три пута сам прекинула трудноћу за годину дана": Манекенка прошла страву и ужас, а онда се окренула вери, сада живи нови…
Блиц 06.12.2024
Бивша хрватска манекенка Симона Мијоковић ужива у складном браку са супругом Станиславом, те сада живи мирним и породичним животом, иако је имала веома бурну прошлост. Она је једном приликом открила да је користила опијате, да се… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
И без воде и без струје: Овај део Вождовца данас због радова неће имати ни воду, ни струју
Курир пре 4 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана