Povezane vesti
"Ostala trudna i tad joj je saopštio strašne vesti!" Manekenka bila u paklu droge, a njena životna priča kida dušu: Dao mi je…
Kurir 07.12.2024
Simona Miljoković pre 15 godina osvojila je titiulu "kraljica Hrvatske", bila je rijaliti zvezda, manekenka i pevačica, koja je iza sebe ostavila burnu prošlost i okrenula se veri. Kako je sama priznala, bila je u kandžama droge i prostitucije, a 14… »
"Dao mi je kovertu i poslao me na abortus": Simona upala u kandže droge i prostitucije, sada se okrenula veri
Mondo 07.12.2024
Simona Mijoković otvorila je dušu i ogolila svoju tešku prošlost. Simona Miljoković pre 15 godina osvojila je titiulu "kraljica Hrvatske", bila je rijaliti zvezda, manekenka i pevačica, koja je iza sebe ostavila burnu prošlost i okrenula se veri. Kako je… »
"Tri puta sam prekinula trudnoću za godinu dana": Manekenka prošla stravu i užas, a onda se okrenula veri, sada živi novi…
Blic 06.12.2024
Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, te sada živi mirnim i porodičnim životom, iako je imala veoma burnu prošlost. Ona je jednom prilikom otkrila da je koristila opijate, da se bavila prostitucijom i… »
Vesti dana »

Danas je Sveti Ilija jedan od najvećih hrišćanskih praznika: Veruje sa da treba uraditi jednu stvar da biste bili zdravi cele godine
Nova pre 54 minutajoš 9 povezanih

Sudbina Zelenskog u rukama Putina, Trampa i Sija - Trilateralni susret koji može promeniti svet!
Alo pre 1 satjoš 6 povezanih

Otkud juče hapšenje Tomislava Momirovića, zašto se vode tri istrage posle pada nadstrešnice, i šta je o svemu rekao Vučić
Blic pre 29 minutajoš 2 povezane