Povezane vesti
"Matori perverznjak prilazi i kaže da će da me siluje": Pevačica doživela neprijatnost na nastupu, gost joj zapretio
Mondo 07.12.2024
Milena Ćeranić ispričala je neprijatnost koju je doživela na jednom nastupu. Pevačica Milena Ćeranić (38) postala je poznata javnosti 2008. godine kada se pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Slavu je stekla veoma brzo, a hitovi koje je… »
"Ja se sklanjam, a on mi prilazi i kaže Sad ću da te silujem!" Pevačica prošla kroz strašnu dramu, a kad čujete kako se…
Kurir 07.12.2024
Naša pevačica Milena Ćeranić (38) postala je poznata javnosti 2008. godine kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Pevačica je nedavno ispričala da je tokom karijere imala neprijatnost koju ni dan-danas ne može da zaboravi. - Bila sam… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i olujnim vetrom uveče
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 23 povezane
Jesmo li sve bliže novom sukobu: Amerika preti Iranu i šalje nosače aviona
BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Alarm u Kragujevcu, povećan broj pregleda u dečijoj ambulanti: Hitna pomoć za 24 sata primila skoro 200 poziva i obavila 49 terenskih intervencija
IndeksOnline pre 1 satjoš 14 povezanih