Povezane vesti

Glavni javni tužilac vjt Nenad Stefanović: Beskompromisan sam kada je u pitanju zaštita tužilaca od spoljnih napada

Glavni javni tužilac vjt Nenad Stefanović: Beskompromisan sam kada je u pitanju zaštita tužilaca od spoljnih napada

Kurir 07.12.2024
Javnost, struka, a i potencilajni učinioci neprimerenih uticaja moraju da znaju da se institucionalno utvrđuje odgovornost za već učinjene napade, čime se i preventivno utiče da do istih dalje ne dolazi, već da javni tužioci mogu svoj posao da… »
Stefanović: Beskompromisan sam kada je u pitanju zaštita tužilaca od spoljnih napada

Stefanović: Beskompromisan sam kada je u pitanju zaštita tužilaca od spoljnih napada

Telegraf 07.12.2024
Preporučujemo. Javnost, struka, a i potencijalni učinioci neprimerenih uticaja moraju da znaju da se institucionalno utvrđuje odgovornost za već učinjene napade, čime se i preventivno utiče da do istih dalje ne dolazi, već da javni tužioci mogu… »
Stefanović: VST moralo domah da se oglasi, utvrđuje se odgovornost za napade na tužioce

Stefanović: VST moralo domah da se oglasi, utvrđuje se odgovornost za napade na tužioce

Danas 07.12.2024
Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva Nenad Stefanović izjavio je danas da se utvrđuje odgovornost za napade na tužioce, što bi, osim zadovoljenja pravde, trebalo i preventivno da utiče kako se ništa slično ne bi ponovilo. On je u intervjuu… »
Stefanović: Utvrđuje se odgovornost za napade na tužioce, uskoro optužnica protiv Radoičića

Stefanović: Utvrđuje se odgovornost za napade na tužioce, uskoro optužnica protiv Radoičića

NIN 07.12.2024
Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva Nenad Stefanović izjavio je da se utvrđuje odgovornost za napade na tužioce, što bi, osim zadovoljenja pravde, trebalo i preventivno da utiče kako se ništa slično ne bi ponovilo. On je u intervjuu Politici… »
Stefanović: Utvrđuje se odgovornost za napade na tužioce

N1 Info 07.12.2024
Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva Nenad Stefanović izjavio je da se utvrđuje odgovornost za napade na tužioce, što bi, osim zadovoljenja pravde, trebalo i preventivno da utiče kako se ništa slično ne bi ponovilo. On je u intervjuu Politici… »

Euronews 07.12.2024
Javnost, struka, a i potencijalni učinioci neprimerenih uticaja moraju da znaju da se institucionalno utvrđuje odgovornost za već učinjene napade, čime se i preventivno utiče na to da do istih dalje ne dolazi, već da javni tužioci mogu svoj posao… »

RTV 07.12.2024
BEOGRAD - Javnost, struka, a i potencijalni učinioci neprimerenih uticaja moraju da znaju da se institucionalno utvrđuje odgovornost za već učinjene napade, čime se i preventivno utiče na to da do istih dalje ne dolazi, već da javni tužioci mogu… »

Novi magazin 07.12.2024
Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva Nenad Stefanović izjavio je danas da se utvrđuje odgovornost za napade na tužioce, što bi, osim zadovoljenja pravde, trebalo i preventivno da utiče kako se ništa slično ne bi ponovilo. On je u intervjuu… »
Stefanović zamera Visokom savetu tužilaštva: Nisu reagovali odmah na blokade suda u Novom Sadu

Stefanović zamera Visokom savetu tužilaštva: Nisu reagovali odmah na blokade suda u Novom Sadu

Radio 021 07.12.2024
Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva Nenad Stefanović izjavio je danas da se utvrđuje odgovornost za napade na tužioce. To bi, osim zadovoljenja pravde, trebalo i preventivno da utiče kako se ništa slično ne bi ponovilo. On je u intervjuu… »

Vesti dana »