Povezane vesti

Marin javno istakao dva tržišta gde će Zvezda tražiti pojačanja!

Marin javno istakao dva tržišta gde će Zvezda tražiti pojačanja!

Sportske.net pre 15 dana
Nemački "Welt" je u razgovoru sa Markom Marinom imao interesantne teme, a jedna od interesantnijih jeste o tome na koga bi nekadašnji reprezentativac Nemačke i sadašnji član uprave Crvene zvezde potrošio 100 miliona evra da može. Odgovor je bio… »
"Ni 100 miliona evra ne bi bilo dovoljno" Marko Marin o transferima Crvene zvezde

"Ni 100 miliona evra ne bi bilo dovoljno" Marko Marin o transferima Crvene zvezde

Večernje novosti pre 15 dana
NEKADAŠNjI reprezentativac Nemačke i tehnički direktor Crvene zvezde govorio je za "Velt". FOTO: FK Crvena zvezda Na pitanje novinara kog bi doveo u Zvezdu kad bi imao na raspolaganju 100 miliona evra, odgovorio je bez previše razmišljanja: - Nema tu… »
Marin: Doveo bih Virca i Musijalu, kad bih imao 100 miliona evra

Marin: Doveo bih Virca i Musijalu, kad bih imao 100 miliona evra

Sportski žurnal pre 15 dana
Tehnički direktor Crvene zvezde hipotetično pričao za „Njelt“. Marko Marin o igraču kog bi doveo na Marakanu ako bi na raspolaganju imao 100 miliona evra, kaže: - Nema tu dileme: Florijan Virc ili Džamal Musijala. Mada, ne znam da li bi i 100… »
Koje lige su prioritet kada zvezda traži igrače i koga bi prvo doveo? Marko Marin je dao odgovor na ova pitanja!

Koje lige su prioritet kada zvezda traži igrače i koga bi prvo doveo? Marko Marin je dao odgovor na ova pitanja!

Hot sport pre 15 dana
Zanimljiv intervju! Marko Marin, tehnički direktor Crvene zvezde, razgovarao je sa nemačkim medijima o izazovima dolaska u Beograd i sigurnosti rivala, a novinari lista „Welt“ su ga pitali kako bi potrošio 100 miliona evra da ima na raspolaganju za… »
Marin otkrio koga bi doveo u Zvezdu - da ima 100 miliona evra

Marin otkrio koga bi doveo u Zvezdu - da ima 100 miliona evra

B92 pre 15 dana
Sportski direktor Crvene zvezde Marko Marin nema dilemu koga bi doveo u klub - da ima, na primer, 100 miliona evra na raspolaganju. To su ga pitali nemački novinari iz lista "Welt". "Nema tu dileme: Florijan Virc ili Džamal Musijala. Mada, ne znam da li… »
Marin: Da imam 100 miliona doveo bih u Zvezdu…

Marin: Da imam 100 miliona doveo bih u Zvezdu…

Sport klub pre 15 dana
Marko Marin, nekadašnji reprezentativac Nemačke i aktuelni tehnički direktor Crvene zvezde sa zadatkom dovođenja igrača na Marakanu, govorio je za "Welt". Na pitanje novinara kog bi doveo u Zvezdu kad bi imao na raspolaganju 100 miliona evra… »

Vesti dana »