Povezane vesti
"Nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema": Naš pevač pokušao da oduzme sebi život, progovorio o bolnoj temi
Blic 07.12.2024
Pevač Vukašin Brajić postao je poznat javnosti tokom takmičenja "Operacija trijumf" gde je važio za velikog favorita. On je privukao mnoge simpatije u ovom šou programu, a iako su mu mnogi predviđali veliku karijeru, u jednom trenutku se povukao sa… »
"Pokušao sam sebi da oduzmem život" Potresna ispovest našeg pevača: Odustao od pevanja, a ovi bolni detalji su rastužili…
Kurir 07.12.2024
Pevača Vukašina Brajića svi znaju iz popularnog rijalitija "Operacija trijumf". Kao mladi muzičar osvojio je srca mnogih devojaka, a nakon rijalitija gotovo potpuno se povukao iz javnosti. Naime, Vukašin je nedavno u jednom podkastu otkrio da je sebi… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje za žrtve u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Kolona stigla do železničke stanice Novi Beograd, Nišlije ispred prostorija SNS (foto, video)
Blic pre 39 minutajoš 58 povezanih

Funkcionerka SNS Sandra Božić napadnuta na ulici, žena na motoru je udarala kroz prozor automobila
NIN pre 35 minutajoš 26 povezanih

"Nije mi Porto glavobolja, nego šta ćemo mi": Milojević doveo Zvezdu na najteže gostovanje u Ligi Evrope
Mondo pre 35 minutajoš 36 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 108 povezanih