Povezane vesti
Gori zgrada puna opasnih materija: Veliki požar u Sloveniji, izdato hitno upozorenje: "Ne prilazite!"
Blic 07.12.2024
Veliki požar izbio je u ranim jutarnjim satima u Sloveniji u Luciji, na Istri u tamošnjoj Zemljoradničkoj zadruzi Agrarija Koper. Meštani su prvo čuli jaku eksploziju, a zatim je izbio požar. Cela zgrada gori, vatrogasci su i dalje na licu mesta, a… »
Veliki požar u Sloveniji: Gori zgrada puna opasnih materija, okolo mnogo dima, meštani upozoreni da ne prilaze
Telegraf 07.12.2024
Preporučujemo. Veliki požar izbio je u ranim jutarnjim satima u Sloveniji u Luciji, na Istri u tamošnjoj Zemljoradničkoj zadruzi Agrarija Koper. Meštani su prvo čuli jaku eksploziju, a zatim je izbio požar. Cela zgrada gori, vatrogasci su i dalje na licu… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 10 minutajoš 46 povezanih
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će ponovo biti isključena voda
Ozon press pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Pravo u centar pre 1 satjoš 22 povezane
Kraljevo: Isti mediji opet dele budžetski novac, i ovaj konkurs obeležio niz neregularnosti, tvrde zaposleni u nezavsnim medijima
Glas Šumadije pre 3 satajoš 20 povezanih