Povezane vesti
Mijatović oduševljen posle rukometa: "Hoću ovako i na fudbalu"
Sportske.net 07.12.2024
Značajan funkcioner Partizana u Radnoj grupi crno-belih Predrag Mijatović prisustvovao je večerašnjoj pobedi rukometne sekcije beogradskog kluba protiv Vojvodine na Banjici, a naročito ga je impresionirala atmofera navijača koju je poželeo da vidi… »
Mijat bio na rukometu, oduševili ga grobari: Ovako i na JNA!
Sport klub 07.12.2024
Buran, srčan i takmičarski važan rukometni derbi između Partizana i Vojvodine na "Banjici" pratio je i Predrag Mijatović. PARTIZAN POKAZAO ŠAMPIONSKI MATERIJAL: VOŠA PALA NA BANJICI! Legendarni fudbaler i član Radne grupe pred kojom je zadatak da… »
U Partizanu je vreme za mlade igrače: „Sigurno će još neko debitovati…“
Nova 07.12.2024
: Partizan će igrati u Pančevu protiv Železničara (nedelja, 19) meč u okviru 18. kola Superlige Srbije. Vršilac dužnosti trenera fudbalera Partizana Marko Jovanović smatra da je protivnik njegove ekipe na predstojećoj utakmici jako brza i… »
Jovanović: Neće biti lako protiv Železničara
Sportski žurnal 07.12.2024
Trener crno-belih ističe kvalitet protivnika, ali i maksimalnu pripremljenost svojih igrača. Privremeni šef stručnog štaba Partizana Marko Jovanović izjavio je danas da ne očekuje laku utakmicu protiv Železničara, kao i da će crno-beli biti… »
"Svesni smo da neće biti lako": Trener Partizana govorio o Železničaru, pa pomenuo i nesuđeno pojačanje
Večernje novosti 07.12.2024
Privremeni trener fudbalera Partizana izjavio je danas da ne očekuje laku utakmicu protiv Železničara, kao i da će "crno-beli" biti spremni i fokusirani u predstojećem meču. FOTO: FK Partizan Fudbaleri Partizana gostovaće sutra od 19 časova… »
Ja sam vojnik partizana, svi treba da budemo zajedno: Jovanović govorio pred Pančevo! (video)
Hot sport 07.12.2024
Biće zanimljivo u Pančevu! Partizan u nedelju igra i drugi meč, poslednji dozvoljen pod propozicijama, koji će voditi Marko Jovanović. Crno-beli gostuju u Pančevu, gde je aktuelni šef struke nedavno igrao, ali je na konferenciji za medije prvo… »
Jovanović: Vojnik sam Partizana, biće još mladih igrača u Pančevu
Sport klub 07.12.2024
Pred fudbalerima Partizana je utakmica Super lige protiv Železničara, a Marku Jovanoviću, bar u ovom mandatu poslednja kao šefa stručnog štaba crno-belih. Privremeni trener Partizana prvo se osvrnuo na pobedu košarkaške sekcije protiv… »
"Oni znaju da sam vojnik Partizana"
B92 07.12.2024
Fudbaleri Partizana u nedelju igraju utakmicu 18. kola Superlige Srbije u Pančevu protiv Železničara. Partizan i dalje nije našao rešenje za prvog trenera nakon odlaska Save Miloševića, a Marko Jovanović vodiće tim i protiv Pančevaca. On je na… »
Marko Jovanović: ''Mi, deca Partizana smo tu iz ljubavi prema Partizanu''
Sportske.net 07.12.2024
Fudbaleri Partizana sutra će od 19 časova gostovati u Pančevu protiv Železničara, a danas se tim povodom Marko Jovanović pojavio na pres konferenciji na stadionu u Humskoj. Pre same najave sutrašnjeg meča, Jovanović je želeo da pošalje podršku… »
Vesti dana »
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 3 satajoš 1 povezana