Povezane vesti
"Srela sam ga na ulici i rekla da sam ja njegova mama": Folkerka rodila sina kao maloletna, pa ga ostavila kod oca: "Redovno…
Blic 07.12.2024
Folkerka Tina Ivanović kao maloletna je dobila sina u vanbračnoj zajednici, a zbog problema sa bivšim partnerom napustila je porodični dom i ostavila dete kod njega. Tinin sin odrastao je u kod oca u Svilajncu, a ona je jednom prilikom pričala o bolnoj… »
Zbog problema sa suprugom morala da ostavi dete! Teška sudbina naše pevačice: Jednom sam uspela da mu priđem, prišla sam mu i…
Kurir 07.12.2024
Tina Ivanović kao maloletna je dobila sina u vanbračnoj zajednici, a zbog problema sa bivšim partnerom napustila je porodični dom i ostavila dete kod njega. Tinin sin odrastao je u kod oca u Svilajncu, a ona je jednom prilikom pričala o bolnoj temi i… »
Vesti dana »

I dalje u vazduhu povećana koncentracija polena ambrozije: Evo kada se očekuje bolja situacija
Radio 021 pre 1 danjoš 10 povezanih

Generacija z zapalila nepal i oterala premijera sa vlasti: Pljušte ostavke u južnoazijskoj državi posle nasilnih protesta
Večernje novosti pre 58 minutajoš 30 povezanih

Rojten: Vučić ima previše zaštite, moramo da prekinemo strategiju ulagivanja autokrati
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih