Povezane vesti
"Srela sam ga na ulici i rekla da sam ja njegova mama": Folkerka rodila sina kao maloletna, pa ga ostavila kod oca: "Redovno…
Blic 07.12.2024
Folkerka Tina Ivanović kao maloletna je dobila sina u vanbračnoj zajednici, a zbog problema sa bivšim partnerom napustila je porodični dom i ostavila dete kod njega. Tinin sin odrastao je u kod oca u Svilajncu, a ona je jednom prilikom pričala o bolnoj… »
Zbog problema sa suprugom morala da ostavi dete! Teška sudbina naše pevačice: Jednom sam uspela da mu priđem, prišla sam mu i…
Kurir 07.12.2024
Tina Ivanović kao maloletna je dobila sina u vanbračnoj zajednici, a zbog problema sa bivšim partnerom napustila je porodični dom i ostavila dete kod njega. Tinin sin odrastao je u kod oca u Svilajncu, a ona je jednom prilikom pričala o bolnoj temi i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 43 povezane

Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšena dvojica
NoviSad.com pre 8 minutajoš 25 povezanih

Da li je ovo znak? Dvojica najmlađih dobila zadatak, Pešić "crta" 12 za Eurobasket
Mondo pre 2 satajoš 51 povezana

'Sledeći put u Moskvi?': Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih