Povezane vesti
Nastavnica koju je premijer optužio da mu je sina naterala na protest: Da, mislim da je „trpilo“ puklo
Nova 07.12.2024
: "Dugotrajno, u ovom slučaju sada već tromesečno, pritvaranje političkih protivnika sa ograničavanjem komunikacije putem interneta i telefona u kućnim uslovima predstavlja efikasan vid njihovog onemogućavanja da učestvuju u političkim procesima", kaže… »
Nastavnica koju je premijer optužio da mu je sina naterala na protest: Da, mislim da je „trpilo“ puklo
N1 Info 07.12.2024
"Dugotrajno, u ovom slučaju sada već tromesečno, pritvaranje političkih protivnika sa ograničavanjem komunikacije putem interneta i telefona u kućnim uslovima predstavlja efikasan vid njihovog onemogućavanja da učestvuju u političkim procesima", kaže za… »
INTERVJU Danijela Grujić, nastavnica filozofije koju je premijer optužio da mu je sina na silu naterala na protest: Da, mislim…
Danas 07.12.2024
– Dugotrajno, u ovom slučaju sada već tromesečno, pritvaranje političkih protivnika sa ograničavanjem komunikacije putem interneta i telefona u kućnim uslovima predstavlja efikasan vid njihovog onemogućavanja da učestvuju u političkim procesima – kaže za… »
Vesti dana »

NIS zatražio novo odlaganje američkih sankcija – odluka do 8. oktobra
Vreme pre 38 minutajoš 23 povezane

Snažno nevreme juri ka regionu, upaljeni crveni alarmi: Očekuju se poplave i orkanski vertovi, a stiže i sneg
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih

Posle ledenog talasa (za ovo doba godine) stiže razvedravanje i temperature do 20 stepeni
Rešetka pre 18 minutajoš 10 povezanih

AMSS: Mokar kolovoz i nepredviđeni zastoji u većini krajeva Srbije, odroni na planinama
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih