Povezane vesti
"Nažalost moj menadžment nije uspeo da napravi dogovor..." Jelena Karleuša ne može da održi koncert u Zagrebu! Sve javno…
Kurir pre 19 dana
Jelena Karleuša, nakon što je objavila prošle godine dva albuma "Alfa" i "Omega", nastavila je da osvaja publiku širom Srbije i regiona svojim spektakularnim nastupima. Pop diva tokom leta obišla je gotovo sve gradove po Srbiji, ali i Crnoj Gori i… »
Karleuša ne može da održi koncert u Zagrebu: „Nažalost, moj menadžment nije uspeo…“
Nova pre 20 dana
: Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenim mrežama i otkrila da ipak neće nastupiti u Zagrebu. Jelena Karleuša je prethodnih nekoliko meseci nastupala po trgovima širom Srbije, uprkos tome što su se u mnogim gradovima protivili njenom… »
Vesti dana »
Maja Sever studentima: Vi ste oni koje treba slušati, i mi vas slušamo
Beta pre 20 minutajoš 28 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael gađao infrastrukturu Hezbolaha na granici Libana i Sirije
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih
Ovo je osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića Pivceta! Veljko Emreković uhapšen danas u filmskoj poteri na Bulevaru kralja Aleksandra
Blic pre 44 minutajoš 47 povezanih
Zarobljeni severnokorejski vojnik na rusko-ukrajinskom ratišu preminuo, kaže Seul
BBC News pre 4 satijoš 36 povezanih