Povezane vesti
Zorana za dve pesme uzela 10.000 €! Pevačica progovorila o najvećem bakšišu na romskim veseljima: Za neku pesmu znaju da…
Kurir 07.12.2024
Devetnaestogodišnja Zorana Mićanović trenutno važi za jednu od najtraženijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a za njene nastupe uvek se traži mesto više. Pored svojih pesama koje neretko postanu hit, mlada folkerka je oživela i neke numere… »
"Romi mi daju i po: 20.000 evra za jednu pesmu" Zorana Mićanović o bakšišima, pevačica mlati pare: "Ja sam lično…
Blic 07.12.2024
Mlada pevačica Zorana Mićanović veoma je tražena, te samim tim dobija i velike bakšiše na tezgama. Zorana Mićanović sada je otkrila najveći iznos uzela je za samo dve pesme, kada je na kraju večeri kući otišla bogatija za vrtoglavih 10.000… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 37 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 55 povezanih

VIDEO Pogledajte kako večeras izgledaju Terazije: Ulice prepune građana, atmosfera veličanstvena
Nova pre 55 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih