Povezane vesti
Zorana za dve pesme uzela 10.000 €! Pevačica progovorila o najvećem bakšišu na romskim veseljima: Za neku pesmu znaju da daju…
Kurir 07.12.2024
Devetnaestogodišnja Zorana Mićanović trenutno važi za jednu od najtraženijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a za njene nastupe uvek se traži mesto više. Pored svojih pesama koje neretko postanu hit, mlada folkerka je oživela i neke numere svojih… »
"Romi mi daju i po: 20.000 evra za jednu pesmu" Zorana Mićanović o bakšišima, pevačica mlati pare: "Ja sam lično uzela..."…
Blic 07.12.2024
Mlada pevačica Zorana Mićanović veoma je tražena, te samim tim dobija i velike bakšiše na tezgama. Zorana Mićanović sada je otkrila najveći iznos uzela je za samo dve pesme, kada je na kraju večeri kući otišla bogatija za vrtoglavih 10.000 evra. -… »
Vesti dana »

Vrednosti ambrozije u vazduhu znatno iznad graničnih vrednosti
Jugmedia pre 12 minutajoš 11 povezanih

Potpuna eskalacija haosa na ulicama Nepala! Veliki broj mrtvih, uveden policijski čas, vojska patrolira ulicama, žena premijera živa spaljena (foto)
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 3 satajoš 5 povezanih