Povezane vesti

Kokanović saslušan u policiji zbog navodnih pretnji Vučiću

Nova pre 4 dana
: Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije koje je uputio putem društvenih mreža, objavljeno je na nalogu Saveza ekoloških udruženja (SEOS) na mreži Iks… »

Beta pre 4 dana
Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) saopštio je danas da je aktivista Zlatko Kokanović saslušan u policiji zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Kokanović je u video izjavi koju je SEOS objavio na društvenoj mreži… »
Kokanović pozvan u policiju zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije

Kokanović pozvan u policiju zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije

Radio 021 pre 4 dana
Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije putem društvenih mreža, objavio je Savez ekoloških udruženja. "Ja ne znam da li sam to uopšte uradio, jer toga… »

Novi magazin pre 4 dana
Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) saopštio je danas da je aktivista Zlatko Kokanović saslušan u policiji zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Kokanović je u video izjavi koju je SEOS objavio na društvenoj mreži… »

Radio sto plus pre 4 dana
Kokanović je u video izjavi koju je SEOS objavio na društvenoj mreži “Iks” rekao da je dobio poziv da se javi u Policijsku upravu Loznica u roku od pola sata, te da bi ga u protivnom priveli zbog pretnji Vučiću na društvenim mrežama. “Ja ne… »

N1 Info pre 4 dana
Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije koje je uputio putem društvenih mreža, objavljeno je na nalogu Saveza ekoloških udruženja (SEOS) na mreži Iks… »
Kokanović dao izjavu policiji zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije

Kokanović dao izjavu policiji zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije

Danas pre 4 dana
Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije koje je uputio putem društvenih mreža, objavljeno je na nalogu Saveza ekoloških udruženja na mreži Iks. „Ja ne… »

Vesti dana »