Povezane vesti
Kokanović saslušan u policiji zbog navodnih pretnji Vučiću
Nova 07.12.2024
: Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije koje je uputio putem društvenih mreža, objavljeno je na nalogu Saveza ekoloških udruženja (SEOS) na mreži Iks. „Ja… »
Beta 07.12.2024
Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) saopštio je danas da je aktivista Zlatko Kokanović saslušan u policiji zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Kokanović je u video izjavi koju je SEOS objavio na društvenoj mreži "Iks" rekao… »
Radio sto plus 07.12.2024
Kokanović je u video izjavi koju je SEOS objavio na društvenoj mreži “Iks” rekao da je dobio poziv da se javi u Policijsku upravu Loznica u roku od pola sata, te da bi ga u protivnom priveli zbog pretnji Vučiću na društvenim mrežama. “Ja ne znam da li… »
N1 Info 07.12.2024
Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije koje je uputio putem društvenih mreža, objavljeno je na nalogu Saveza ekoloških udruženja (SEOS) na mreži Iks. „Ja ne… »
Kokanović dao izjavu policiji zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije
Danas 07.12.2024
Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije koje je uputio putem društvenih mreža, objavljeno je na nalogu Saveza ekoloških udruženja na mreži Iks. „Ja ne znam… »
Vesti dana »
UNS: Nadležni da pronađu i kazne odgovornog za pretnje novinarima portala „Revolt“
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Studenti napadnuti ispred SNP-a: Vređali su nas, pljuvali i udarali, koleginicama pretili da će ih silovati... (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 30 minutajoš 25 povezanih
„Teški, ali i konstruktivni“: Trilateralni razgovori o ratu u Ukrajini trajali samo dva sata
Danas pre 2 satajoš 32 povezane
Poljoprivrednici nastavljaju sa protestima: Put Čačak-Kraljevo biće blokiran do 18 časova
Nova ekonomija pre 1 satjoš 14 povezanih
Šok! Zahlađenje, pa neverovatan skok temperature vazduha: Evo kada nas očekuje 20 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 39 povezanih