Povezane vesti
Kokanović saslušan u policiji zbog navodnih pretnji Vučiću
Nova pre 4 dana
: Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije koje je uputio putem društvenih mreža, objavljeno je na nalogu Saveza ekoloških udruženja (SEOS) na mreži Iks… »
Beta pre 4 dana
Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) saopštio je danas da je aktivista Zlatko Kokanović saslušan u policiji zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Kokanović je u video izjavi koju je SEOS objavio na društvenoj mreži… »
Kokanović pozvan u policiju zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije
Radio 021 pre 4 dana
Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije putem društvenih mreža, objavio je Savez ekoloških udruženja. "Ja ne znam da li sam to uopšte uradio, jer toga… »
Novi magazin pre 4 dana
Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) saopštio je danas da je aktivista Zlatko Kokanović saslušan u policiji zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Kokanović je u video izjavi koju je SEOS objavio na društvenoj mreži… »
Radio sto plus pre 4 dana
Kokanović je u video izjavi koju je SEOS objavio na društvenoj mreži “Iks” rekao da je dobio poziv da se javi u Policijsku upravu Loznica u roku od pola sata, te da bi ga u protivnom priveli zbog pretnji Vučiću na društvenim mrežama. “Ja ne… »
N1 Info pre 4 dana
Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije koje je uputio putem društvenih mreža, objavljeno je na nalogu Saveza ekoloških udruženja (SEOS) na mreži Iks… »
Kokanović dao izjavu policiji zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije
Danas pre 4 dana
Poljoprivrednik i aktivista Zlatko Kokanović dao je danas izjavu u Policijskoj upravi u Loznici zbog navodnih pretnji predsedniku Srbije koje je uputio putem društvenih mreža, objavljeno je na nalogu Saveza ekoloških udruženja na mreži Iks. „Ja ne… »
Vesti dana »
BLOG: Oko 40 fakulteta u blokadi, Vlada odlučila – više novca za visoko školstvo i otvaranje dokumenata
N1 Info pre 57 minutajoš 42 povezane
Radonjić: Studenti traže odgovornost, Vučićevo ispunjenje zahteva – forma pre suštine
N1 Info pre 27 minutajoš 21 povezana
Uživo "krivi su" Sudija više od pola sata čita strahovite povrede koje su zadobile žrtve Uroša Blažića, čeka se na koju kaznu su on i njegov otac osuđeni (foto)
Blic pre 9 minutajoš 24 povezane
Vlada: Povećana davanja fakultetima za materijalne troškove za 20 odsto
RTV pre 57 minutajoš 20 povezanih