Povezane vesti
"Imam 40 kopči na glavi, mogao me je preklati!" Policajac napadnut u noćnom klubu u Banjaluci, višestruki nasilnik već…
Kurir 07.12.2024
Želimir Kostić iz Kneževa uhapšen je zbog sumnje da je u noćnom klubu u Banjaluci flašom u glavu udario B.P., inspektora Policijske stanice Kneževo, koji nije bio na dužnosti. Kako piše "ATV" inspektoru je ukazana lekarska pomoć i konstatovane su mu… »
"Imam 40 kopči na glavi, mogao me je preklati" u noćnom klubu u Banjaluci napadnut policijski inspektor, jedna osoba uhapšena…
Blic 07.12.2024
Želimir Kostić iz Kneževa uhapšen je zbog sumnje da je u noćnom klubu u Banjaluci flašom u glavu udario B.P., inspektora Policijske stanice Kneževo, koji nije bio na dužnosti. Kako piše ATV inspektoru je ukazana lekarska pomoć i konstatovane su mu teške… »
Vesti dana »

Evroposlanik Rojten za N1: Incident ispred Skupštine verovatno jedan od načina da se skrene pažnja sa dešavanja u EP
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 5 satijoš 29 povezanih

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 5 satijoš 46 povezanih

Kijev objavio snimak napada na vrtić u Harkovu; Moskva: Ruske trupe zauzele Ivanovku i Pavlovku
RTS pre 48 minutajoš 103 povezane