Повезане вести
Турска и Сирија на прекретници: Ердоган позива на мир, Асад остаје нем
Правда 07.12.2024
Турска жели мир у Сирији и не жели њену територију, изјавио је председник Турске Реџеп Тајип Едфоган. „Ми не желимо ничију територију, ни камен са друге стране границе. Ми се надамо да ћемо ускоро дочекати да наш сусед, након… »
Ердоган: У Сирији постоји нова реалност, народ ће одлучити о будућности земље
Вести онлине 07.12.2024
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да сада постоји нова реалност у суседној Сирији, где Турска вец́ дуго подржава опозиционе снаге и врши упаде против курдских снага које сматра терористима. “Сада постоји… »
Ердоган о новој реалности у Сирији: „Сирија припада Сиријцима“
Правда 07.12.2024
Сирија ће одлучивати о својој будућности, поручио је председник Турске. Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да сада постоји нова реалност у суседној Сирији, где Турска већ дуго подржава опозиционе снаге и врши упаде… »
Ердоган: У Сирији постоји нова реалност, народ ће одлучити о будућности земље
Еуроневс 07.12.2024
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да сада постоји нова реалност у суседној Сирији, где Турска вец́ дуго подржава опозиционе снаге и врши упаде против курдских снага које сматра терористима. "Сада постоји… »
Вести дана »
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане
Јелисавета Орашанин у поршеу отишла са бренине и бобине славе: Изашла из виле на Бежанији са кишобраном - на питање како се провела, глумица рекла само једно (Видео)
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
Понтонски мост код Свилајнца расклопљен због високог водостаја Велике Мораве
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Тензије између представника Самоопределења и Српске листе на седници ЦИК-а Косова
Данас пре 4 сатијош 1 повезана