Povezane vesti
Odbio sam zvezdu i Partizan: Bivši reprezentativac Srbije pokazao odanost matičnom klubu!
Hot sport pre 15 dana
„Vojvodina je moj klub“! Fudbaleri Vojvodine nedavno su savladali Grafičar u okviru Kupa Srbije, gde su novosadsku Staru damu sa tribina bodrilo veliki broj tog kluba, među kojima je bio i Milan Stepanov, igrač koji je skupio preko 100 nastupa za… »
"Zvali su me Zvezda i Partizan, ali Vojvodina je moj klub"
B92 pre 15 dana
Milan Stepanov je nekadašnji reprezentativac Srbije, fudbaler Porta, Malage, Trabzona, ali i, pre svega, Vojvodine. Ako njega pitate, za njega je uvek postojao samo jedan klub. Zato su ga na zvaničnom sajtu novosadskog kluba oslovili svojom "legendom"… »
Stepanov: "Zvali su Zvezda, Partizan, ali neke stvari se ne rade, za mene je Voša klub koji volim ceo život!"
Sportske.net pre 15 dana
Legendarni as i bivši kapiten Vojvodine Milan Stepanov dao je zanimljiv intervju za sajt "stare dame". U njemu se dotakao brojnih tema iz svoje karijere, ali je definitivno najzanimljivije da nove generacije znaju koliko je velika Vojvodina. Takođe, i… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana