Povezane vesti
Odbio sam zvezdu i Partizan: Bivši reprezentativac Srbije pokazao odanost matičnom klubu!
Hot sport 07.12.2024
„Vojvodina je moj klub“! Fudbaleri Vojvodine nedavno su savladali Grafičar u okviru Kupa Srbije, gde su novosadsku Staru damu sa tribina bodrilo veliki broj tog kluba, među kojima je bio i Milan Stepanov, igrač koji je skupio preko 100 nastupa za… »
"Zvali su me Zvezda i Partizan, ali Vojvodina je moj klub"
B92 07.12.2024
Milan Stepanov je nekadašnji reprezentativac Srbije, fudbaler Porta, Malage, Trabzona, ali i, pre svega, Vojvodine. Ako njega pitate, za njega je uvek postojao samo jedan klub. Zato su ga na zvaničnom sajtu novosadskog kluba oslovili svojom "legendom"… »
Stepanov: "Zvali su Zvezda, Partizan, ali neke stvari se ne rade, za mene je Voša klub koji volim ceo život!"
Sportske.net 07.12.2024
Legendarni as i bivši kapiten Vojvodine Milan Stepanov dao je zanimljiv intervju za sajt "stare dame". U njemu se dotakao brojnih tema iz svoje karijere, ali je definitivno najzanimljivije da nove generacije znaju koliko je velika Vojvodina. Takođe, i da… »
Vesti dana »
Sutra počinje prijavljivanje nelegalnih objekata, evo gde se mogu predati prijave
Morava info pre 11 minutajoš 30 povezanih
Kremlj pozdravio američko uklanjanje Rusije kao direktne pretnje u svojoj bezbednosnoj strategiji
Novi magazin pre 3 satajoš 36 povezanih
Novi državni udar: Specijalna jedinica zauzela televiziju - garda ih razbila
Pravda pre 51 minutajoš 25 povezanih
Noris trećim mestom u Abu Dabiju osvojio prvu titulu prvaka sveta u Formuli 1
Nedeljnik pre 46 minutajoš 31 povezana
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 8. do 14. decembra)
Pressek pre 4 satijoš 28 povezanih