Повезане вести
Одбио сам звезду и Партизан: Бивши репрезентативац Србије показао оданост матичном клубу!
Хот спорт 07.12.2024
„Војводина је мој клуб“! Фудбалери Војводине недавно су савладали Графичар у оквиру Купа Србије, где су новосадску Стару даму са трибина бодрило велики број тог клуба, међу којима је био и Милан Степанов, играч који је скупио… »
"Звали су ме Звезда и Партизан, али Војводина је мој клуб"
Б92 07.12.2024
Милан Степанов је некадашњи репрезентативац Србије, фудбалер Порта, Малаге, Трабзона, али и, пре свега, Војводине. Ако њега питате, за њега је увек постојао само један клуб. Зато су га на званичном сајту новосадског клуба… »
Степанов: "Звали су Звезда, Партизан, али неке ствари се не раде, за мене је Воша клуб који волим цео живот!"
Спортске.нет 07.12.2024
Легендарни ас и бивши капитен Војводине Милан Степанов дао је занимљив интервју за сајт "старе даме". У њему се дотакао бројних тема из своје каријере, али је дефинитивно најзанимљивије да нове генерације знају колико је… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 2 сатајош 1 повезана