Povezane vesti
Imenovan novi v.d. generalnog direktora Infrastruktura železnice Srbije
Insajder pre 8 dana
Vlada Srbije imenovala je Vladimira Maksimovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Akcionarskog društva za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom "Infrastruktura železnice Srbije", objavljeno je u Službenom glasniku. 'Imenuje se… »
Imenovan novi generalni direktor Infrastrukture Železnice Srbije
Moj Novi Sad pre 8 dana
Vlada Srbije imenovala je Vladimira Maksimovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Infrastruktura Železnice Srbije, objavljeno je u Službenom glasniku. − Imenuje se Vladimir Maksimović za vršioca dužnosti generalnog direktora Akcionarskog… »
Imenovan novi v.d generalnog direktora Infrastruktura železnice Srbije
Telegraf pre 8 dana
Teme za vas. Vlada Srbije imenovala je Vladimira Maksimovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Akcionarskog društva za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom "Infrastruktura železnice Srbije", objavljeno je u Službenom glasniku… »
Imenovan novi v.d generalnog direktora Infrastruktura železnice Srbije
RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Vlada Srbije imenovala je Vladimira Maksimovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Akcionarskog društva za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom "Infrastruktura železnice Srbije", objavljeno je u Službenom glasniku… »
Imenovan novi v.d. generalnog direktora Infrastruktura železnice Srbije
Blic pre 9 dana
Vlada Srbije imenovala je Vladimira Maksimovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Akcionarskog društva za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom "Infrastruktura železnice Srbije", objavljeno je u Službenom glasniku. "Imenuje se… »
Vesti dana »
Pokrenut sistem "Pronađi me" zbog nestanka malog Jovana: Građanima stižu poruke na mobilni
Telegraf pre 4 satijoš 8 povezanih
Majka dečaka Jovana (11) se oglasila za Telegraf: Čekamo da ga dovezu
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
"Svi ga tražimo, policija je tu..." Oglasila se majka nestalog dečaka sa Novog Beograda
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane